Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha azonos nemű unokatesó...

Baj, ha azonos nemű unokatesó meglát meztelenül?

Figyelt kérdés

Jövő héten nálam lesz az unokaöcsém pár napig. Én meg megszoktam, hogy nyáron, pláne ilyen melegben, meztelenül alszom, meg úgy megyek-jövök a fürdőszobából zuhanyozáskor. Most baj lesz, ha pár pillanatra meglát meztelenül a lakásban? Engem mondjuk nem zavar. Hogy vagytok ezzel?

27/F

2011. júl. 8. 18:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
88%
ja és még elfelejtettem, aludni alhatsz meztelenül, takaró alatt senki sem látja, de úgy idegen előtt nem illik mászkálni egy lakásban
2011. júl. 8. 18:17
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
Azért egy gatyát felhúzhatnál. Nem a farkadat megy nézegetni.
2011. júl. 8. 18:18
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
Nem baj, csak vigyázzatok, nehogy leessen a szappan :)))
2011. júl. 8. 18:20
 14/33 A kérdező kommentje:

Jólvan na, köszi mindenkinek, csak mert nekem természetes, hogy így vagyok itthon, fordítva sem zavarna a dolog.

Csak két év van amúgy közöttünk.

27/F

2011. júl. 8. 18:23
 15/33 anonim ***** válasza:
94%
Ha kimégy a szobádból, kapj fel egy alsónacit. Pár pillanat, és elkerülöd a kínos perceket.
2011. júl. 8. 18:23
 16/33 A kérdező kommentje:
oké, megpróbálok odafigyelni :)
2011. júl. 8. 18:24
 17/33 anonim ***** válasza:
74%
Én lány vagyok, de egyáltalán nem zavarna ha meglátna unokatesóm meztelenül. Sőt egyszer előtte öltöztem át. Nekem fel se tűnt, hogy ő is bent van a szobában, csak akkor, amikor rám szólt, hogy "hé, muszáj most öltözködnöd?" Sosem jövök zavarba mások előtt. :)
2011. júl. 8. 18:27
 18/33 A kérdező kommentje:
ez az, hogy én is magamból indulok ki, engem meg nem zavar, ha más lát ruhátlanul.
2011. júl. 8. 18:32
 19/33 anonim ***** válasza:
49%

Azzal semmi gond szerintem, h úgy alszol ien melegben. De szerintem, gatyóban flangálj. Anno én is aludtam unokahúgomnál 1é van köztünk, lány vaok, zavart volna, h nm vesz fel bugyit, v. rajtam nm lett volna, pedig nm vaok szégyenlős..Otthon magányában az más.

Ember függő..

2011. júl. 8. 18:43
 20/33 anonim ***** válasza:
81%
Nem olyan nehéz felvenni egy gatyát, és így megszabadulsz a kínos pillanatoktól. Aludni meg úgy alszol, ahogy akarsz, azt úgysem látja. (Egyébként az unokaöcséd nem az unokatesód.)
2011. júl. 8. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!