Lány unokatesó elött meztelenül szaunázni ciki, vagy "családban marad"?
Szaunázni eleve meztelenül kell.
Sajnos magyarországon egy nagyon rossz szokás, hogy a szaunában az emberek felvesznek valamit, pl. fürdőruhát. Külföldön ezért kinézik az embert.
Úgyhogy egyáltalán nem ciki. sőt...
Csak pislogok ezeken a hozzászólásokon...
Most akkor mi van, ha meglátjátok egymást meztelenül? Ebben semmi különös nincs. Nem értem mire jó ez a szégyenlősség. Tele van mindenki gátlásokkal, szorongással... saját magát nem tudja elfogadni.
Ausztria: tényleg visznek magukkal egy törölközőt a szaunába, hogy a fenekük alá tegyék és ne izzadják le a padot.
Magyarország: beülnek fürdőruhában, ráadásul nyakig törölközőbe csavarva, miközben alattuk áll a víz a padon. Utána kinek van kedve más izzadságába beleülni?
Ausztriában sítáborban két barátnőmmel szaunáztam, amikor bejött még három velünk egyidős osztrák srác. Két dolog történt ezután: köszöntek és csendben beszélgettek egymással. Ennyi.
Itthon egyszer voltam csak, de el is ment a kedvem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!