Epe műtétem lesz. Nem is félek tőle, de nagyon szégyenlős vagyok (lány). Igaz, hogy műtét előtt teljesen le kell vetkőznöm a beteg szállitó srác előtt? És ugy felfeküdni a hordágyra? Vagy kik fognak teljesen meztelenül látni?
Hidd el, hogy a műtőben a meztelen test annyira természetes, mint pl. ha boltban leveszel valamit a polcról.
Ne foglalkozz vele, akik körülötted lesznek, azok sem teszik.
Elmesélem az ellenpéldáját:
Nőtt egy csomó a mellemben, és a szokásos vizsgálatok után úgy döntött a sebész, hogy ki vele. Zárójelbe meg kell jegyeznem, hogy a sebész a barátom barátja volt, ismertük egymást már rég óta. Reggel bementem a klinikára, amikorra ki volt tűzve e műtét, vetkőzés, előkészités, és akkor bejött a sebész, felemelte a lepedőt, és azt mondta, hogy tudtam, és szólt hogy adják rám vissza a bugyimat, mivel ébredés után megyek haza, ha minden rendben.
Addig eszembe sem jutott, hogy meztelen vagyok, de akkor nagyon elszégyelltem magam, pedig ő csak jót akart!
Ne foglalkozz a testeddel, gyűjtsd az erőt, és sok sikert kivánok a műtéthez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!