Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők többsége akar gyereket....

A nők többsége akar gyereket. Miért?

Figyelt kérdés
(Én is nő vagyok de én pl. nem akarok.)
2011. júl. 7. 23:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

De ha a nők nem lennének olyan "önzőek", hogy gyereket akarjanak, akkor te sem léteznél meg az egész Földön is csak a vadállatok szaladgálnának.

Egyébként kíváncsi vagyok hány éves vagy. Tippem, hogy 25 alatt, de inkább 20 alatt. Szinte gyerek még. Nem csoda, hogy most még nem szeretnél gyereket.

2011. júl. 8. 09:10
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom,hogy ez megint egy olyan kérdés aminek a vége veszekedés lesz.

Minden ember más általánosságban a nők szeretnének gyereket,valakinek van oka rá,van akinek nincs van aki csak ösztönből,szerintem mindenkinek a magánügye.kiskoromban mindig úgy gondoltam sok gyereket szeretnék,14 éves korom körül nem szerettem őket idegesítettek,pár év múlva megint szerettem volna,és most van egy 2 hónapos kisfiam aki nagyon szeretek,és nem azért szültem Őt hogy legyen társaságom,vagy hogy eltartson,mert azt sosem akarnám,vagy hogy gondoskodjon rólam,semmi ilyen tervem,célom nem volt és nem is lesz,azért született meg,mert megfogant,és mi nagyon szeretjük egymást az apjával,ő a mi szerelmünk jele a kis "gyurma".Nagyon fontos nekem hogy ami számára szükséges az megy legyen neki,és hogy jó élete legyen,és mivel megszületett így megkapta az a lehetőséget,hogy élhet,álmodozhat stb. Nem érzem ezt önzőségnek,nem magamnak szültem,hanem azért,hogy éljen,hogy legyenek neki is lehetőségei.Nem ítélem azt sem aki nem szül,nyílván más az életcélja,és azt sem aki szül,mindenki úgy él ahogy akar,és senkinek sincs joga ítélkezni a másik életéről.Kedves kérdező Kívánok Neked is Boldog életet!

2011. júl. 8. 09:59
 33/40 anonim ***** válasza:
a hibákért elnézést kérek dizgráfiás vagyok(utolsó)
2011. júl. 8. 10:01
 34/40 anonim ***** válasza:

ma 02:53

Miért lehetetlen hogy valakire emlékezzünk akár 100 év múlva is?? Tudod,én nem ismerem az üknagyanyámat aki lassan 150 éve halott.Vannak róla régi festmények.Mégis a nagymamám rengeteget mesélt róla,és a történet alapján mintha ismerném..A fiamnak is elmeséltem azokat a történeteket amiket a nagymamámtól halottam..Neki meséltem a dédiről is,és nem fogod elhinni,de a nővérem lányával szoktak beszélgetni az őseikről..

Nem voltak híres énekesek,nem voltak híres emberek,de a maguk korában vagány,belevaló nők voltak..

Az emlékezés nem csak annak jár aki beatles tag...

De te ezt nem nagyon érted...nem baj...a te véleményed is egy nézőpont..Én tiszteletben tartom hogy te mit gondolsz erről az egészről,ezért te is tartsd tiszteletbe ha másnak más a véleménye..

2011. júl. 8. 11:41
 35/40 anonim ***** válasza:
45%
Az ösztönök miatt mert az a természetes ha egy nő (persze nem 15 16 évesen) gyermeket szül a férjének élettársának. Ha ez nem így lenne ki halna az emberiség. Egyébként aki nem akar az miért nem akar? Ezt is kérdezhetnénk vagy nem?
2011. júl. 8. 12:13
 36/40 anonim ***** válasza:

Még a második oldalon írtam, és most visszaolvastam az utánam következő válaszokat.

Hát már bocsánat, de az agyam eldobom olyan dolgokat írtok néhányan...

"azért kell szülni, hogy legyen nyugdíj" tudom, hogy ezt nem a válaszadó mondta, de ki az az idióta aki azért szül? Semmi köze ahhoz a nyugdíjnak hogy hány gyereket szült-e valaki...Az számít, hogy mennyit dolgozott, nem a gyerekszülés. Aki meddő akkor az nem kap szerinte(d) nyugdíjat? Vagy a férfiak nem kapnak nyugdíjat mert ők nem szültek? :D Na azért ilyet ne...

"Nagyot kell alkotni. A Beatles-re fognak emlékezni 200 év múlva." "200 évig emlékezni valakire... ez elég optimista."

Már miért lenne annyira hihetetlen? Nekem a 83 és 85 éves nagyszüleim szoktak mesélni az ő szüleikről/nagyszüleikről. A dédszüleim 1890 környékén születtek (majdnem 100 évvel előttem) az ükszüleim meg saccra mondjuk 1860 körül. És annyi mindent hallottam már, hogy olyan mintha ismerném őket...

Na de azzal egyetértek, hogy ez nem éppen kielégítő válasz a kérdésre, mert engem aztán nem érdekel pl, hogy 100 év múlva is emlegessenek, csak ez is egy tényező.

2011. júl. 8. 12:16
 37/40 anonim ***** válasza:

Annyit meséltek róla, hogy úgy érzed, ismered? Valld be, ez azért elég meredek. Ennyi erővel én meg egy csomót olvastam William hercegről, őt is közel érzem magamhoz.

A lényege annak, amit mondani akartam: az, hogy gyereket szülsz, nem garancia arra, hogy örökké élsz, vagy emlékezni fognak rád. Maradandót kell alkotni. Mondjuk Alexander Fleming. Mindenki örökké fog emlékezni rá a penicillinről. Viszont arról fogalmam sincs, hogy vannak-e gyerekei.

2011. júl. 8. 13:20
 38/40 anonim ***** válasza:

És ha csak vadállatok lennének vagy nem születtünk volna meg akkor mondja már meg valaki, hogy mi lenne? Mert olyan nagy érvként hozzátok fel! De könyörgöm ha nem vagyunk akkor érzéseink sincsenek, és senkinek sem ártana, szóval nem értem.

A nyugdíjat, önzőséget és egyéb "h*lyeséget" meg azért emlegetjük ugyanis ilyen indokokkal szídjátok (ha nem is ti de rengetegen) a gyereket nem akarókat máshol. Persze ilyenkor ti is azt mondjátok, hogy ez butaság...

2011. júl. 8. 14:11
 39/40 anonim ***** válasza:
Azért, mert az emberek többségében benn van az, hogy szeretni akarnak. Márpedig kit lehet jobban szeretni, mint egy ártatlan gyermeket? :)
2011. júl. 8. 19:30
 40/40 anonim ***** válasza:
ma ebbe az országba szerintem tiszta kibas*ás a gyerekkel ha ideszülöd :(
2011. júl. 31. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!