Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik komolyan ilyen könnyen...

A pasik komolyan ilyen könnyen "megfeledkeznek" a barátnőjükről?

Figyelt kérdés
több férfi ismerősöm is mondta, h simán előfordul h annyira minden mással foglalkozik, h van nap, h eszébe sem jut a barátnője, vagy ha még eszébe is jut, de az már nem h írjon neki egy smst, vagy bármi. Aztán persze nagyon szégyellik magukat. Így van ez? Vagy csak az felejti el a barátnőjét, aki nem szereti igazán?
2011. júl. 6. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
ilyesmi csak a WoW miatt lehet
2011. júl. 6. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ha mondjuk nagyon belemerül a munkába, akkor nem tud felhívni, bár biztosan gondol rám.

én is voltam már olyan jó buliban, h nem azon járt az agyam, h mikor hívogassam.

azért napi egy hívást igazán meg lehet ejteni, akármennyire elfoglalt az ember.

2011. júl. 6. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt rá példa. Én minden nap írtam, igaz volt olyan hogy csak egy sms-t az egész nap, de ez volt a minimum.
2011. júl. 6. 23:14
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Áh azt én sem hiszem. Szerintem vagy hülyeséget vagy csak úgy. Akármennyire elvan foglalva, annyira azért nehéz leköti egy másik dologgal hogy az képes elnyomni bnőjét.

Mondjuk esetleg előfordulhat, hogy néha szeret magában lenni olyankor mindent félretesz és elmerül dolgokban. Aztán miután feltöltődött minden vissza. De egy normál napon, főleg több alkalommal nehezen hiszem.

Ez már nekem olyan lenne mintha csak valami jó barát lenne, azt néha eszembe jut oh de rég láttam már xylont.

2011. júl. 6. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:

*Szerintem vagy hülyeséget mondott vagy csak úgy mondta.

+ amit te mondtál abban is van valami. Azért ha sokszor megfeledkezik róla az kicsit necces.

2011. júl. 6. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt még megérteném, hogy nem nagyon érdekli az, hogy felvegye a kontaktot vele, viszont az, hogy még csak eszébe sem jut... Na az már picit problémás szerintem.
2011. júl. 7. 00:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondok egy megdöbbentő dolgot: néha a lányok is tesznek így.
2011. júl. 7. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!