Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a tesómmal?...

Mit csináljak a tesómmal? Fontos, lent bőv.

Figyelt kérdés

Ellopja a pénzemet,a ruháimat,volt hogy a személyim nála volt,stb.. Most is gyűjtök valamire,és a pénzem a táskámban volt,reggel mikor felkeltem,eltűnt egy csomó nacim és felsőm,a bőrkabátom és egy hasonló,több cicanaci,2-3 farmer,1 tornacipő,3000 forint,parfüm,smink,több táska,stb.. És ezt mind letagadja!! Anyámék se csinálnak semmit,már kajak nem tudok lassan mit fölvenni,mert nem vesznek nekem új ruhákat. :S Úgy felpofoznám,csak most itt van a barátnője,fhuu nagyon kivagyok,mit tegyek? A méretünk se eggyezik,a nacik gombjai mindig leszakadnak.

16L A tesóm 12L

2011. júl. 6. 16:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De a legjobb cuccaimat lopja el,és nem tudom hova teszi,most is fehér nacim tiszta szürkén találtam meg az udvaron!

És mikor meg kéne menni vhova,nem tudok mit felvenni,apám meg leszarja,nem vesz nekem ruhákat,a saját pénzemből veszem,vagyis már abból se,mert már azom sincs.:S

2011. júl. 6. 16:54
 12/14 anonim ***** válasza:
ne arra panaszkodj hogy nincs mit felvenned hanem arra hogy a tesód LOP ha nem azt hangsúlyoznád szüleidnek hogy nincs ruhád hanem azt hogy ellopta a pénzed meg a ruháid akkor ők is csinálnának valamit de így csak azt hallják hogy nincs ruhád és az nem fogja őket érdekelni! A szülőknek szelektív a hallásuk :)
2011. júl. 6. 17:41
 13/14 anonim válasza:
Szerintem ez elég komoly ügy, mindenképpen beszélj a szüleiddel! Azt tudod, hogy mit csinál a cuccokkal? Lehet, hogy eladja? Ha igen, mire kellhet neki a pénz? Szerintem ezt komoly problémaként kellene kezelni, mert később ki tudja mit fog csinálni. Ha hagyjátok, akkor később talán már nem csak a Te cuccaidat fogja ellopni...
2011. júl. 6. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerezz egy zárat a szekrényedre és tegyél bele mindent.

Amúgy meg égesd be, barátok, szülők, családtagok előtt kérdezd meg, mit csinál a cuccaiddal, írd ki a fészbukjára, hogy vigyázzanak vele, mert már az összes cuccod ellopta, és ha esetleg valaki tud a dologról valamit, nagyon szívesen várod a szüleiddel egyetemben.

Mellesleg meg verd meg rendesen, kis tolvaj ribancokra senkinek sincs szüksége, ezt valahogy próbáld meg beleerőszakolni a hülye fejébe. Aztán kezeltessétek orvossal, a kleptománia eléggé ellehetetleníti az ember életét.

2011. júl. 6. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!