Mit csináljak a tesómmal? Fontos, lent bőv.
Ellopja a pénzemet,a ruháimat,volt hogy a személyim nála volt,stb.. Most is gyűjtök valamire,és a pénzem a táskámban volt,reggel mikor felkeltem,eltűnt egy csomó nacim és felsőm,a bőrkabátom és egy hasonló,több cicanaci,2-3 farmer,1 tornacipő,3000 forint,parfüm,smink,több táska,stb.. És ezt mind letagadja!! Anyámék se csinálnak semmit,már kajak nem tudok lassan mit fölvenni,mert nem vesznek nekem új ruhákat. :S Úgy felpofoznám,csak most itt van a barátnője,fhuu nagyon kivagyok,mit tegyek? A méretünk se eggyezik,a nacik gombjai mindig leszakadnak.
16L A tesóm 12L
Biztos,hogy Ő csinálja ?
Egyébként ülj le Vele beszélgetni,mert biztos csak olyan akar lenni mint Te... Ha ismered az Életem értelmei sorozatot egy pont ugyanilyen rész volt benne ott is 2 lány testvér....
Nincs saját szobám,minden szem előtt van,de már nagyon unom hogy mindig órákig kell kutatnom hogy mit vegyek fel,és a szüleim sem adnak mindig pénzt,fhuu nagyon meg akarom verni,de mivel nincs most egyedül,nem tudom :@@
persze hogy ő csinálja.
Hát már ne haragudj, de ilyesmit nem diszkréten, négyszemközt kellene elintézni. Az is elég gáz, hogy a te ruháidat hordja, és a sminkedet használja. Hova lettek a ruháid, hogy újat kellene venni helyettük?
De azért a pénz, meg a személyid lenyúlása, már kicsit súlyosabb, mint egy testvéri cukkolás.
Én igenis, a szüleim, és a barátnő előtt verném ki a balhét. Egy 12 évesnek már tudnia kell, hogy más értékeit elvenni, az nem játék, nem jópofa.
Hát szerintem ez a üljünk le beszéljük meg szisztéma egy nagy sz@r maszlag.Én úgy meg maleválnám hogy senki nem ismerne rá az tuti.Jóól verd össze de úgy isten igazából legyél határozott és tagadd le mint ő a ruháidat.
Amúgymeg hova viheti a cuccokat??Biztos ott van a lakásban valahol túrd elő....
Valahogy értesd meg a szüleiddel, hogy a tesód lop.
Próbáld meg nem úgy kezdeni, hogy neked nincs cuccod, hanem úgy, hogy mit gondolnak, minek neki személyi, pénz, meg nagylányos ruhák... és jó lenne, ha időben leállítanák, mielőtt valami baj lesz.
Ha nem csinálnak így sem semmit, akkor nyugodtan vedd el anyád fölsőit (ott a méret annyira nem érdekes), nem baj, ha nem hordod, a parfümjeit, sminkcuccát, főleg a legféltettebb darabokat. Mikor reklamál, akkor mond neki is azt, amit ő szokott neked, ha szólsz, hogy meglopott a húgod. És neked is pont olyan, mikor a te dolgaid lopják, és valamit mégis csak fel kell venned.
Mutasd meg a szekrényed, főleg ha szembetűnően kevesebb ruhád van, és a tesód szekrényében meg ott figyelnek a dolgaid.
Gondolom, kishugica követi a 2011-es divatot, és már ennyi idősen kezd elk.vulni. Jó esetben gumira költi a pénzt, nem piára, cigire, meg drogokra.
Vele is próbálj meg beszélni, hogy ha nem áll le, véletlenül a szájába találsz lépni.
Esetleg - de végső megoldásként, csakis! - amikor a hugod nadrágja a szennyesben van, rakjál bele egy csomag óvszert a zsebébe (anyud meg biztos átnézi a zsebeket mosás előtt), és intézd el, hogy cigifüstös meg piaszagú legyen a ruhája.
Ő meg majd magyarázkodik.... és talán a szüleid is észhez térnek.
Amúgy őket kéne felpofozni, ha szerintük nincs gond azzal, hogy az egyik gyerekük lop, eladja (valószínűleg) a másik cuccait, pénzt lop, és meg se fordul a fejükben, minek kell ennyi pénz egy 12 évesnek. :(((
Egész nap a lakást túrom,már az udvart is néztem,nincsen sehol semmi. Jó vágyik rá,de akkor is,és én mit vegyek fel? Arra nem gondol?
Dehogy beszélek vele,nem lehet,ennél nem használ a szép szó.
Az jó ötlet, hogy most, amikor ott a barátnője, megkérded, hogy miért lopja el a cuccaid, és jó lenne, ha leszokna erről.
Esetleg megkérdezheted, mire kell neki, ha nem azonos a méret, mert nincs akkora melle, vékonyabb/kövérebb. Hátha elszégyelli magát a barátnője előtt, hogy a te ruháidban villog, a te pénzeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!