Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy van barátom régóta?
Pontosabban 6 és fél hónapja...Az egyik osztálytársammal elkezdtem járni még a téli szünetben és azóta teljesen bele szerettem...Már akkor is nagyon tetszett,amikor még nem jártunk,de most imádom.Az Ő szülei tudják,hogy együtt vagyunk,de az enyémeknek meg sem merem említeni...
Nem régimódiak,csak nagyon féltenek mindentől,mert kiskoromban volt egy kis probléma a szívemmel és azóta annyira vigyáznak rám,mint valami hímes tojásra.
De annyira gyűlölök nekik hazudni(amikor a barátomnál alszom,akkor mindig azt kell mondjam,hogy egy barátnőmnél leszek,ha a barátom nálunk van és anya hív,nem mondhatom el neki,hogy itt a barátom,stb..).Ha viszont rájönnének,hogy mi már nem a puszinál tartunk,nekem végem lenne(nem a barátom erőltette a dolgot annak ellenére,hogy Ő már nem volt szűz,én is nagyon akartam és nem bántam meg).
A fiút és a szüleit ismerik,jóban vannak velük,a barátom apukája apukámmal szokott teniszezni délutánonként.
De nagyon félek a reakciójuktól...
Mit tanácsoltok?
15/L
19:21
Na most ezt a kommentedet szépen olvasd el, akár a kérdező is írhatta volna NEKED. Nem kell hogy tudjam a bugyiméretedet és a kedvenc színedet ahoz hogy egyből levágjam hogy lelkileg meg vagy nyomorodva, nyilván sz*r nevelést kaptál, sz*r volt a gyerekkorod, és ezért vett a személyiségfejlődésed ilyen érdekes irányt, hogy ennyire b*ssza a csőrödet ha egy szerelmes kamasz elveszíti a szüzességét. Ne oszd itt az észt, te is csak egy lelki nyomorék vagy, aki a soha nem volt családot akarja megvalósítani azzal hogy épphogy vége vége van a kamaszkorának, máris egy házasságba ugrik bele. Nézz TE magadba, nem sokkal vagy idősebb mint a kérdező, mégis azt hiszed hogy úgy oktathatod ki mintha legalábbis a lányod lehetne. Túrót nem tudsz te a gyereknevelésről, a fejlődéslélektanról, a kamaszokról, SEMMIRŐL, ami elég gáz, tekintettel arra hogy már van egy gyereked. Szerintem jobban tennéd ha leszállnál a földre és kicsit beleásnál a témába, mert fogsz te még nagyot koppanni picilány! Bilibe lóg a kezed ha azt hiszed hogy majd a gyerek szépen engedelmesen dalolva mindig azt fogja csinálni, és úgy ahogy te szeretnéd, és a nézetei is mind azonosak lesznek a tiedével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!