Miért viselkedik így anyám?
Pár éve nagyon rossz a viszonyom vele talán részben azért is mert külsőleg nem mindennapi kinézetem van.
Emiatt időközönként kiabál velem és mindent a fejemhez vág h miért nem tudok úgy kinézni mint más rendes gyerek.
alkatilag vékony vagyok. ienkor felhozza azt h többetkéne ennem hol ott normálisan eszek.
Tegnap este mondta h menjünk el 2en vásárolni kicsit mondtam neki h jó menjünk. pár óra elteltével megint kiakadt h ő ugyan nemfog így mutatkozni velem..
hugommal nagyon jól kijönnek mondhatni h az a szeretet adag amit nekem kéne megkapnom azt hugom kapja meg.
Lehetne itt még vmit tenni?
17/F
persze basszus, mivel gondolom még nem is próbáltál állást keresni.
azért megnézném, hogy lenne belőled pl ügyvéd rózsaszín-fekete hajjal és 20 piercinggel ...
persze lehetsz rockzenész, kukás, mekis kiszolgáló, vagy hímringyó de abból megélni NEM LEHET.
amíg ezt nem érted meg, nagyon gyerek vagy még, 17 éves létedre is. borzasztó naív vagy.
de az a legszebb, hogy felteszel egy kérdést, és aki nem a te szájízed szerint válaszol, annak rögtön mindenféle lehetetlen válaszokkal, és buta nézetekkel jössz ... :S
na mindegy. egyszer úgyis rájössz, hogy ebben a k*rva életben rózsaszín hajjal és 20 piercinggel nem lehet boldogulni ... le fognak nézni, el fognak ítélni, és a felnőtt életben SEMMIRE nem mész azzal, hogy te tudod magadról, milyen vagy ... semmire.
:D
talán előre látod az életem.?
épp ezen van a hagsúly h "még nem" is próbáltam állást keresni. szóval semmisem biztos.
és kimondta h én bankárnak-ügyvédnek akarok menni.?
te már csak tudod h nemlehet az életben semmire se menni 1 extrémebb külsővel. épp a magadfajta szar emberek miatt nem lehet megmozdulni se.
mert ott kötnek az emberbe ahol csak tudnak.
h megnyugtassalak sose lesznek átlagos külsejű emberek.. akár mennyire is felhúzod magad.^^
engem a legkevésbé sem tudsz felhúzni. mégis sokan irigykednek h nekem ez összejött.
erről beszéltem. lehetetlen válaszok, és buta nézetek ...
na mindegy, én egy ilyen kisfiún nem fogom magam idegesíteni. :)
ahogy olvastam a kérdésed nem is értettem, hogy miért van kiakadva anyukád
csakhogy fiú vagy
nagyon sajnálom szegény szülődet
Szervusz.Egy korábbi válaszoló vagyok,(a 40-es)
csak szeretném megtudni,hogy a kérdés kiirása óta hogyan alakult a viszonyotok az anyukáddal.Ha itt nem válaszolsz,írhatsz privátban is.(sőt annak jobban örülnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!