Pár éve nagyon rossz a viszonyom vele talán részben azért is mert külsőleg nem mindennapi kinézetem van.
Emiatt időközönként kiabál velem és mindent a fejemhez vág h miért nem tudok úgy kinézni mint más rendes gyerek.
alkatilag vékony vagyok. ienkor felhozza azt h többetkéne ennem hol ott normálisan eszek.
Tegnap este mondta h menjünk el 2en vásárolni kicsit mondtam neki h jó menjünk. pár óra elteltével megint kiakadt h ő ugyan nemfog így mutatkozni velem..
hugommal nagyon jól kijönnek mondhatni h az a szeretet adag amit nekem kéne megkapnom azt hugom kapja meg.
Szia, mond meg anyádnak hogy több étvágyad lenne ha nem csesztetne és elfogadna olyannak amilyen vagy
2009. márc. 28. 15:16
12/66 A kérdező kommentje:
15.09es
köszönöm h elfogadod ezeket a dolgokat amiket más ember nem is tud felfogni.
anyu jólnézki alkatra. csak azért nemtud megbékélni semmivel ami hozzámkötődik mert a rokonságban sem volt még ienre példa. és nincs hozzászokva. idővel lehet megbékél de kitudja mikor. nyáron 18éves leszek. márnemsok időt adok neki h vállatvessen a dolgok felett.
2009. márc. 28. 15:16
13/66 anonim válasza:
ha nyáron 18 leszel, már akár ki is nőhetnéd ezt az idiotizmust ... az emo a 13-16 évesek között hódít, de te (elvileg) mindjárt felnőtt vagy ...
gondolkozz kicsit anyád fejével ... te mit szólnál? :S
2009. márc. 28. 15:18
14/66 anonim válasza:
az a fószer aki 40 éves korában elhalt biztos jólfizető állása votl és biztos 2 luxuskocsija volt a parkolóban hiszen biztos mindenki őt kérte meg,h legyen a jogi képviselője. most az,h vki nagy koponya az egy dolog a kocsmákban is rengeteg nagy koponya van aki olyanokat tud mondani,h beszarás közbe még a fröccsön is spórol a 23 forintos helyről átmegy a 22ft-osra. nekem is volt 22soros bakancsom meg felnyírt hajam. semmire se jó! azonkívül,h anyádnak fajdalmat okozol vele. anyád kihordott megszült, mint egy hímes tojásra úgy vígyázott rád éveken át. milliókat költött rád. és végülis ez lett belőled képzelheted mien érzés lehet neki. nem lenne jobb nomrálisabb ruhákban, normális kinézettel élni?
2009. márc. 28. 15:20
15/66 anonim válasza:
Látod, és mégis lepontoztak. Nem érdekel, tudod, ha a lepontozóknak lenne csak feleakkora tudásuk, mint annak az extrém külsejű ismerősömnek volt, nem pontoztak volna le. A barátnőddel meg sok boldogságot kívánok nektek, csak tartsatok ki, a suliban is hajrá, ne foglalkozz senki véleményével, ha egyébként az élet rácáfol és téged erősít. Anyukádnak nem tudom, szoktál-e besegíteni otthon, lehet, hogy az is segítene picit, néha odaállsz és elmosogatsz helyette, vagy megfőzöl neki hétvégén, megleped egy reggelivel, mittudomén.
2009. márc. 28. 15:20
16/66 anonim válasza:
15:20 - te azt a pasast ne merd minősíteni, akiről írtam... én személyesen ismertem és kár érte, de te még arra se vagy méltó, hogy a szádra vedd...
2009. márc. 28. 15:26
17/66 anonim válasza:
na de mit ért el a faszi? és miért halt meg 40 évesen? csak érdeklődök és nem szóltam le!
2009. márc. 28. 15:28
18/66 A kérdező kommentje:
Segítek anyunak amikor bnőmmel és hugommal vagyunk itthon.
amíg hugom házit ír v épp alszik.
bnőmmel elmosogatunk rendbe vágjuk a szobám. stb.
Sztem az emo nincs korhoz kötve.
ha csak divatból néznék ki így ahogy most is. akk már rég elhagytam volna ezeket.
2009. márc. 28. 15:30
19/66 A kérdező kommentje:
15.20
köszönjük a jókívánságot. (:
2009. márc. 28. 15:33
20/66 anonim válasza:
de miért kell úgyis kinézned mint egy emosnak? én pl olyan zenéket hallgatok,h a legtöbb kis emoslány elsírná magát,h ilyen gonosz zenék is léteznek a földön:) (nem sértés csak poénos hasonlítás) aztán mégis tudok normálisan öltözködni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!