Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így anyám?

Miért viselkedik így anyám?

Figyelt kérdés

Pár éve nagyon rossz a viszonyom vele talán részben azért is mert külsőleg nem mindennapi kinézetem van.

Emiatt időközönként kiabál velem és mindent a fejemhez vág h miért nem tudok úgy kinézni mint más rendes gyerek.

alkatilag vékony vagyok. ienkor felhozza azt h többetkéne ennem hol ott normálisan eszek.

Tegnap este mondta h menjünk el 2en vásárolni kicsit mondtam neki h jó menjünk. pár óra elteltével megint kiakadt h ő ugyan nemfog így mutatkozni velem..

hugommal nagyon jól kijönnek mondhatni h az a szeretet adag amit nekem kéne megkapnom azt hugom kapja meg.

Lehetne itt még vmit tenni?

17/F

2009. márc. 28. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom is volt emo-s,de soha nem mondtam neki,hogy nem mutatkozok vele!Sőt! Megprobáltam megérteni,minnél többet foglalkozni vele,egyáltalán nem tiltottam,persze voltak azért olyan dolgok amik már nekem is sok lett volna,és nem engedtem.Az meg nagyo csúnya dolog ha egy szülő külömbséget tesz a gyerekei között,akár milyen életérzéssel bírjon is...... Szerintem.....

KITARTÁS

Egy 40-es anya

2009. márc. 28. 20:56
 42/66 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm h megosztotta velem. (: Bár lehetne 1 ien megértő anyukám.

A lánya mennyi idős.?

2009. márc. 28. 21:02
 43/66 anonim ***** válasza:
100%
16 lesz,és úgy 8-ik vége felé kezdödött a "dili"(bocs)ahogy jött el is mult.Persze én is szenvedtem belülről,kerestem a miérteket,de soha nem mondanék olyat,hogy nem mutatkozom vele.Sajnos nekem sem volt (nincs)megértő anyukám,ezért a nem túl jó példából próbálok tanulni,és egy-két dolgot máshogy csinálni.Van egy olyan mondás:üsd a rosszatt annál rosszabb....Ez sok mindenre igaz.....A drasztikus tiltással nem sok mindent lehet elérni
2009. márc. 28. 22:01
 44/66 anonim ***** válasza:
100%
Még valami:Azért azt ne feledjük,hogy mindenhez két ember kell!!!!Ugye érted?!
2009. márc. 28. 22:06
 45/66 A kérdező kommentje:

Értem persze.

Amikor nálam elkezdődött ez az egész.(nem amiatt mert vmien jellegű lelki fájdalmam volt.) hanem mert gondoltam h vmihez közel áll maga a kultúra.

Még visszagondolva arra h ha választanom kéne 1 átlag külső v 1 extrémebb közt. gondolkodás nélkül az extrémet választanám.

márcsak azért is mert semmiveszteni valóm nemvolt ezzel.

1 gyönyörű lány társaságát érezhetem mindennap szinte.(aki szintúgy emo)

jófej barátokra tettem szert.

kaptam már pozitív visszajelzéseket is a kinézetem miatt.

2009. márc. 28. 22:27
 46/66 anonim ***** válasza:
47%
nem homofób vagyok hanem egyszerűen utálom a melegeket, bisexuálisakat mert undorítóak és betegek! egyáltalán nem vallom ezeket a hülye liberalista elveket. én egy szóval se mondtam,h dani filth gohtos lenne. és azt se mondtam,h a gyerekek félnének tőled. hanem pont arra gondoltam,h a szüleik tiltanának el! ne olvass bele olyan dolgokat az írásomba ami oda sincs írva! úgy élsz ahogy akarsz, de bekell látnod,h a külsőség világában élünk és aki lázad a normák ellen az nemfog tudni teljes életet élni, és ha Einstein fülltágítóval rózsaszín hajjal és olyan elveket vallott volna ami teljes mértékben elfogadja a melegeket akkor nemhogy éhenhalt munkanélküliként, de még diliházba is zárják! és ha csak sima bakancsban meg sima fekete ruhába jártál be tanítani akkor ennyiből te is behódoltál akkor a konformizmusnak mert nem öltöztél asszerint ahogy egy gothnak kellett volna. legközelebb ha mész munkát kereseni akkor öltözz be mint egy rendes goth! adj bele mindent a sminkbe meg a ruhába, meglátjuk mire jutsz!
2009. márc. 28. 22:34
 47/66 A kérdező kommentje:
neharagudj de h jön ez ide.? közöm sincs a goth-hoz.
2009. márc. 28. 22:43
 48/66 anonim ***** válasza:
66%

"nem homofób vagyok hanem egyszerűen utálom a melegeket, bisexuálisakat mert undorítóak és betegek!"

LOL - tudod, most mekkora hülyeséget mondtál? Kb azt, hogy "Nem vagyok homofób, csak homofób vagyok"

Érdekes a másik állításod is, mert az ált. isk. magántanítványaimnak a szülei fogadtak fel.

Most hiába erőlködsz, hogy csak beolvadva, mindenben alkalmazkodva lehet teljes életet élni, ez qrvára nem igaz.

Nem hódoltam be, hanem a saját stílusomon belül az alkalomnak megfelelően szoktam öltözni. Vágod?

Amúgy meg hogy egy fordító hogy néz ki, nem szokta érdekelni a megbízókat, csak az, hogy jó legyen a fordítás.

Nem mindenki olyan begyöpösödött, hogy diliházba zárna valakit, aki tehetséges valamiben, csak mert toleráns a melegekkel és úgy néz ki, ahogy neki tetszik.

2009. márc. 28. 22:48
 49/66 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező: ez nem Neked szól, az előző nekem szánta sorait, de Te is okulhatsz ebből a beszélgetésből - válassz, hogy melyik tanulságot vonod le.

De részemről mára ennyi, mentem bulizni. :)

2009. márc. 28. 22:51
 50/66 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit kérdeznék,hogy anyukád miket engedett meg a külsöddel kapcsolatban?(Mert ugye még kiskorú vagy)Mert ha sok mindent az Ő beleegyezése nélkül tettél,az gáz,de nem megbocsáthatatlan.Ha meg mindent engedett,akkor nemlehet"kifogása".Még 1 az apukádat nem említed......

40-es

2009. márc. 29. 08:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!