Van olyan ismerősöd, aki egyáltalán nem akar gyereket, meg tudja magyarázni, hogy miért nem és nem is bánja? Persze olyanra gondolok, aki azért már "benne van a korban" harmincegynéhányévesen pl. !
szerintem itt már nagyon átcsaptunk a két véglet elemezgetésébe, akik össze-vissza szülnek, meg akárkinek, akármilyen körülmények között, és feláldozza az életét...
A kérdés nem erre vonatkozokott: megfelelő körülmények között, megfelelő kor, már élt magának azért egy 30 éves eleget, hozzá megfelelelő pár. És nem kell a gyerek miatt a munkát se, feláldozni... persze van néhán év mikor tényleg ő a központ, de aztán újra mehet az anyuka dolgozni és megvalósíthatja ott is magát és nem kell hogy csak a család...
Én ilyen esetben írtam a véleményem... (van egy 40 év körüli ismerősőm.. kezdetűt...)
Igenis rossz néha látni, akinek minden megadatott mégsem egy gyermekkel sem akarja azt megosztani, pedig mehetne vissza, várnánk a biztos munkahelyre is pl... más meg lehet vágyik rá, de nem vállalhatja be...
31 éves nő vagyok.
Nem szeretem a gyerekeket. Már gyerekként sem szerettem őket. Utáltam gyereknek lenni.
Kifejezetten irritál, ha gyerek van a közelemben.
Sosem fogok szülni.
Biztos vagyok benne, hogy a lehető legjobban döntöttem. (Aki ezt nem látja be, azon nem segítenek az érvek. Mindazonáltal nem is érveken múlik, hanem indíttatáson.)
Ez nem abnormális, sem önző! Egy nő nem arra van, hogy szüljön, ha kell, ha nem! Hagy döntse már el ő, hogy akar-e, és nehogy már meg is szólják miatta! : / szép.. az az önző, aki azért szüli a gyereket, h öreg korában rányissa az ajtót, meg felhívja, ami nem biztos, hogy így lenne! egy gyerek nem csoda, hanem NYŰG!
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!