Van olyan ismerősöd, aki egyáltalán nem akar gyereket, meg tudja magyarázni, hogy miért nem és nem is bánja? Persze olyanra gondolok, aki azért már "benne van a korban" harmincegynéhányévesen pl. !
Van egy 30 fölötti barátnőm, nem találja a társát, nem az a típus, aki után egyből kapnak a férfiak, hiába szeretné, így gyereke is nehezen lehetne, egyébként egy kedves, rendes nő, csak nem túl dekoratív.
Én még húszas éveimet taposom, és én úgy gondolom, ha az a bizonyos, akit én a legjobban szeretek, nem lehet a gyerekeim apja, akkor mástól nem akarok gyereket.
A barátnőm tanító. Más gyerekeit neveli.
Mikor szült volna, nem olyan volt a kapcsolata, aztán nem akart.
Annyi gyereket felnevelt, szerintem ő ebben teljesen kiélte az anyai ösztöneit. Otthon már pihenni akar, nem ugyan azt csinálni, mint egész nap. Utazik, olvas..jól érzi magát, elégedett.
Mostohanővérem, és férje is utálja a gyerekeket!Idegesíti őket!
Sosem fogom megérteni őket, és 29-31évesek.
Sógorom nem hajlandó egy gyerekért feladni a szabadságát, és sose szeretné(34éves).
Öcsém(22) nem hozna erre az aljas voilágra szenvedni egy lényt.
Mi viszont most nagyon próbálkozunk.
Nem fogjuk megérteni őket sose, de nem is kell!
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit szeretne kezdeni az életével.
Én pl. olyan vagyok, és van ilyen ismerősöm is. Sokféle magyarázat lehetséges, de ahogy nincs egyetlen végleges magyarázat a gyerek utáni vágyra, úgy nincs az ellenkezőjére sem. Egyszerűen nem vágyom rá, és kész.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!