Illik hozzád a neved?
Figyelt kérdés
Húhát engem Lillának hívnak, és Anyu mindig mondogatja, hogy ez élete legrosszabb döntése volt:dddd Gördeszka vásárlásnál is Apu:"Na Li...szóval melyik a legszimpatikusabb?"XD Meg amikor megjött a zenekaros pólóm postán, és anyu megnézte, és azt mondta."Ha ezt tudom Roxána leszel." Meg egyszer azt is mondta, hogy "Egy szoknyás Lillácskának lettél eltervezve.":DDD2011. júl. 2. 23:44
31/47 anonim válasza:
wow Ludovika o.o gyönyörűűű nálam Zdenka a favorit
32/47 anonim válasza:
Lengyel fan. ;) Persze monarchia fan is lehetsz. ;)
33/47 anonim válasza:
Engem Adélnak hívnak.Jelentése nemes.Hát nem tudom illik e hozzám.CSak annyi a bajom vele,hogy legalább 3x el kell mondonom ,mert senki nem érti elsőre.Sokan Adriennek,meg Andinak hívnak.A legrosszabb a becézése Adélka.......Nagyon kevés embertől viselem el ha így hív.JA meg mindenkinek Ady Endre Lédája jut eszébe.És amikor mondom,hogy hívnak akkor ja Léda...
34/47 anonim válasza:
A rendes nevem nem szeretem a becézést igen.(Gabriella-Gabi)
35/47 anonim válasza:
Oliviának hívnak (Oli). Hozzám nagyon illik a nevem. Jól döntött anyám, a vezetéknevemhez is illik, meg a személyiségemhez is. ;)
36/47 anonim válasza:
ma 07:54-es
Kováts Adél (színésznő)
Amúgy a nő is neved is szép.
Én elsőre érteném, és bár Ady fan vagyok. nekem a te és utána a színésznő jutna szembe ha találkoznák.
Én csak érzéki, intelligens Adélokat ismeretem még. Ja és csak rendkívüli nőies kisugárzással rendelkezőt.
37/47 anonim válasza:
09:08! Amit leírtál végülis illik rám.....
38/47 anonim válasza:
Hát..Eszternek hívnak,régebben megnéztem a jellemzését és az illik hozzám :) Amúgy régen nagyon utáltam a nevemet,mostmár nem annyira :D
39/47 anonim válasza:
Hát illik hozzám a nevem, de nekem olyan gyerekesen hangzik a becézése. Tímea vagyok, Timinek és Timikének becéznek.
40/47 anonim válasza:
Én Petra vagyok :) Szeretem a nevem, szerintem jó. Illik is hozzám.
Becézni nem nagyon szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!