Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik hozzád a neved?

Illik hozzád a neved?

Figyelt kérdés
Húhát engem Lillának hívnak, és Anyu mindig mondogatja, hogy ez élete legrosszabb döntése volt:dddd Gördeszka vásárlásnál is Apu:"Na Li...szóval melyik a legszimpatikusabb?"XD Meg amikor megjött a zenekaros pólóm postán, és anyu megnézte, és azt mondta."Ha ezt tudom Roxána leszel." Meg egyszer azt is mondta, hogy "Egy szoknyás Lillácskának lettél eltervezve.":DDD
2011. júl. 2. 23:44
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

A jelentése illik. A hangzása? Nem tudom, de tetszik. Nem gyakori, de mégis egyszerű, hétköznapi.

Szilvi ( erdő )

2011. júl. 3. 00:01
 12/47 anonim válasza:
100%

Szerintem hozzám illik a nevem, és én sem tudnám elképzelni, hogy más legyen a nevem, és szeretem is :)

Anita vagyok egyébként.

2011. júl. 3. 00:03
 13/47 anonim ***** válasza:

Szerintem illik hozzám a nevem, soha meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg másképp hívhatnának. Lehet, nem túl ritka, de belőlem akkor is csak egy van:)

Mellesleg nekem nagyon tetszik a Lilla név, és simán el tudok képzelni vele egy zenekaros pólóban nyomuló vagányabb csajszit is, nem kötelező a hajfonat és masni:)

egy Tímea

2011. júl. 3. 00:07
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Andrea vagyok..Nekem nincs semmi bajom a nevemmel.Szeretem amikor Andinak hívnak.Manapság megmosolyogtat,hogy az angol barátaim nem tudják kimondani rendesen hogy Andrea,így nekik Andvi vagyok.. :)
2011. júl. 3. 00:14
 15/47 anonim ***** válasza:
én sem szeretem az enyémet. szívesen kicserélném, de nincs más alternatívám,hogy mire, de sztem nem illik hozzám..
2011. júl. 3. 00:15
 16/47 anonim ***** válasza:

Nem illik,sajnos.Legalábbis szerintem.Becézni se lehet,és idegesítő,mikor valaki elírja y-nal,mert én i-vel szeretem.Ezért már fél éve letisztázom mindenkivel,aki új ismeretség volt,hogy i-vel írd,vagy sehogyanxD

Kittinek hívnak..:DD

2011. júl. 3. 00:16
 17/47 anonim ***** válasza:
40%
Az én nevem Bence, mások szerint illik rám, de én nem szeretem... De jobban belegondolva egyik magyar név se tetszik. :D
2011. júl. 3. 00:17
 18/47 anonim ***** válasza:
Én szeretem a nevem és mindig is szerettem. Számomra ez a név az egyik legékesebb fiú név a világon.
2011. júl. 3. 00:17
 19/47 anonim ***** válasza:

Nem is olyan régen kérdeztem anyámtól,hogy miért pont Dániel vagyok.(a családférfi tagjai közül senki nem Dániel.

Anyám mesélte,hogy 2 okból is..Az egyik,hogy amikor terhes akkor olvasott egy könyvet egy amerikai tengerészgyalogosról aki Dániel volt,és szerinte ez a név illik hozzám-

A másik,hogy voltaképpen 3 fiú nevet választottak ki,hogy apuval eldöntsék melyik legyen.

Az egyik a Richard lett volna,de apunak ez a név nem tetszett.A másik Dávid lett volna,de apu szerint zsidó név nem lehet.Így maradt anyu kedvenc neve a Dániel..(erre már nem panaszkodott apám,hogy ez is zsidó név,mert anyu elmagyarázta neki,hogy az apám neve is zsidónév..:)

Egyébként illik hozzám a nevem ,mert olyan Danis vagyok..Én bírom nagyon..

19/f

2011. júl. 3. 00:19
 20/47 anonim ***** válasza:

Régen nagyon szerettem, mostanában már tudok vele azonosulni nagyjából.

Barbara vagyok, így tetszik is. Kisebb koromban azt szerettem ha Barbinak hívnak, de így leírva ma már nem igazán vagyok oda érte. Mert az hogy Barbi sztem olyan gyerekes, bár kimondva még jónak tartom, de leírva...

2011. júl. 3. 00:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!