Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik hozzád a neved?

Illik hozzád a neved?

Figyelt kérdés
Húhát engem Lillának hívnak, és Anyu mindig mondogatja, hogy ez élete legrosszabb döntése volt:dddd Gördeszka vásárlásnál is Apu:"Na Li...szóval melyik a legszimpatikusabb?"XD Meg amikor megjött a zenekaros pólóm postán, és anyu megnézte, és azt mondta."Ha ezt tudom Roxána leszel." Meg egyszer azt is mondta, hogy "Egy szoknyás Lillácskának lettél eltervezve.":DDD
2011. júl. 2. 23:44
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Köszkösz a válaszokat:D Nekem tetszik a Lilla. Csak tényleg nem illik hozzám xd
2011. júl. 3. 00:24
 22/47 anonim ***** válasza:
Én Adél vagyok, illik rám, szeretek az lenni. Viszont valószínűnek tartok egy névcserét, ugyanis a vezetéknevem rettentően kommersz, utálom.
2011. júl. 3. 00:38
 23/47 anonim ***** válasza:
Hm kiváncsi vagyok milyen lehetsz :D hogy nem illik rád a Lilla. Fiús vagy vagy miért? :P Am én meg fogom változtatni hamarosan mert nálam ellenkező a probléma: illik ugyan rám de nagyon nem tetszik.
2011. júl. 3. 00:43
 24/47 anonim ***** válasza:
Én is Lilla vagyok, de rám illik, olyan szoknyás Lillácska (bár a becézgetést inkább mellőzzük).
2011. júl. 3. 01:00
 25/47 anonim ***** válasza:
Nem... :(
2011. júl. 3. 01:09
 26/47 anonim válasza:

Régebben nem igazán szerettem a nevemet, de most már kibékültem vele...jobban szeretem, ha a becézett változatán hívnak.

Amúgy sosem jutott eszembe a névváltoztatás, meg nem is tudnám elképzelni azt, hogy máshogy hívjanak...:)

Tamara:D

2011. júl. 3. 01:10
 27/47 A kérdező kommentje:
úúúúú Tamara*-* A Letícia után ez a kedvenc nevem, imádom! Főleg a Tami-t ahwwwww....*-*:) Örülj neki!
2011. júl. 3. 01:11
 28/47 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretem a nevem és illik is rám..Tetszik,hogy amikor először hallják furcsának tartják..Ludovika vagyok..( a nagymamám után kaptam ezt a szép nevet..)
2011. júl. 3. 02:23
 29/47 anonim ***** válasza:
Illik hozzám, és szeretem is :D Nem egy tipikus, lányos hangzású név, de épp ezért illik hozzám, mert elég fiús vagyok, nőies "álca alatt" (Amúgy Réka vagyok :D)
2011. júl. 3. 03:46
 30/47 anonim ***** válasza:

Hát az aki azt mondta egy magyar név sem szép. Hát ez nem szép. Nem mellesleg sok név azonos más népek nyelvén, vagy csak egy ékezet a különbség.

Sajnos azt vettem észre, mindenkire jellemző a neve.

Én Gábor vagyok, a Gabi-t utálom mert egy gyerekkori, mese "Gabi Karácsonya" után a bátyám csúfolt. És ez berögzült. A mesebeli Gabi, amúgy Gabriella volt. Így már érthető nem?

Amúgy minden Gábor topis vagy más téren kicsit igénytelen.

Gábriel és Gábor istenharcosa vagy istenbajnoka.

Dezső (a második, és rém ciki nevem) pedig keresztapám után utólag (még az nap) beírva. Pedig istenajándéka.

Ez egy ateista családban azért érdekes. Keresztapám nem volt az.

Fiaim biztos Ádám és Dávid lesznek. Szép ősi nevek, és minden nyugati országban kereszténynevek is.

Lány névben pedig az Anna a favorit.

De itt is csak szép női neveket olvastam.

Nekem a vezeték nevem vicc tárgya.

2011. júl. 3. 04:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!