Férjem barátja előtt egy szál tangában?
Egy pici iki csak,de amúgy hamar elfeeljtők majd mind2tőtök részéről.Egy idő után nevettek majd rajta:)(Ránk is nyitottak már amikor szexeltünk).
A másik dolog hogy nem tudom miért piszkálnak hogy 15 évesen szültél,a lényeg hogy felnevelted/felneveled tisztességben,normális körülmények között.
Látom az is írtk hogy 14hónap van a 2 kicsi közt.Ez is méirt lenne baj?Nem értem az ilyen szitukat...Ha felneveled őket normálisan,és mindent meg tudsz adni nekik aakkor miért baj az hogy ennyi a korkülönbség?
24/L
Rohadtul nem értem, miért gondoltad, hogy lényegi információ a történethez a te és a gyerekeid kora, téged se nagyon alkalmaznának fogalmazónak...
Egyébként az sem világos, hogy miért csinálsz átjáróházat az otthonodból és miért nem zárod kulcsra. Amúgy igen, ha jól nézel ki, beszédtéma leszel, főleg a haver és annak haverjai között, sőt könnyen elképzelhető, párszor rád lesz rántva a bré:)))
Elolvastam az összeset. Hát, én jobban vigyáznék a helyedben. Hozzánk csak úgy nem lehet pl. besétálni csak ha kulcs van valakinek, vagy ha beengedjük.
Ez a szülés téma tiszteletreméltó. Ez egy nagyon pozitív dolog, hogy megtartottad a babát. Ami nekem fura, hogy ha 12 éve házas vagy a férjeddel, akitől a két kicsi van, miért vártatok 10 évet, hogy közös gyerek legyen?
Szia!
Ha most nagyon illemtanár stílusban fogalmazzuk meg, akkor ő vétett az etikett ellen, hiszen más házába kopogás nélkül súlyos udvariatlanság bemenni.
Ergo: ő volt a b.nkó, mert nem kopogott.
Mi az, hogy azt hitte, otthon van a férjed? Akkor már nem is kell kopogni? Szerintem közöld vele, hogy szokjon rá a kopogásra....
Szia kérdező!
Elolvastam a történetedet és csak gratulálni tudok, további sok sikert.
Ajánlanék egy japán filmsorozatot, a címe: "A 14 éves anyuka".
[link] Innen tudod letölteni, van hozzá felirat is.
Amikor olvastam a történetedet, rögtön ez a film ugrott be. Ültesd le a nagylányodat is elé, szerintem neki is tetszeni fog.
Jó szórakozást!
26/L
Bocsánat, innen tudod letölteni:
Nem az enyémek az oldalak, még csak nem is ismerőseimé. Nem reklámnak szánom a linekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!