Férjem barátja előtt egy szál tangában?
szerencsés vagy és erős! :) (szerencsés a családod és az édesanyukád miatt, erős, mert mindezt végig tudod csinálni a babákkal és a nagylányodat felnevelted, plusz beleolvastam a másik kérdésedbe is, és ott az áll, h munka gyerek mellett érettségiztél!) Gratula, megcsináltad! semmi szégyenre nincs okod, sőt inkább elismerésem!!! kérdezem én, h azok, akik rosszat mondanak rád, ők mindezt végig tudták e volna csinálni?! mert szerintem nem sokan vagyunk akik igen...
26/L (előző)
Hát,Kedves Kérdező,le a kalappal előtted!Elolvastam a sztoridat a fiatalon szülésről,a tanulásról,diplomáról,takarításról...
Húzd ki magad,mert nagyon de nagyon büszke lehetsz,mindarra amit elértél!Semmi szégyellni valód nincs,és ne foglalkozz az olyan emberekkel,akik megszólnak,hogy fiatalon szültél!
Tudod,ha annak idején Én is ilyen nagyszerű lány lettem volna mint Te,akkor megtartottam volna a babát,és most 40 évesen nem görcsölnék ennyire kétségbe esetten,hogy legyen..
Nagyon büszke lehetsz magadra,fölnevelted a lányod,és még két babád is van.Gratulálok,és sok boldogságot kívánok!
Fedett strand :-) van egy jó kis gyerekmedence csúszdával meg játékokkal és már sokszor voltunk kint de ma megkértem a nagylányomat hogy vigye ki :-)
Köszönök szépen mindent, de igazából ez anyukámnak jár szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!