Férjem barátja előtt egy szál tangában?
Komolyan kérdező?!De ki a sz@rt érdekel hogy te tangában találkoztál véletlenül a férjed haverjával tangában?És direkt volt?Nem!Akkor ennyi!Nem is értem hogy miért írtak ide ennyien!Na mindegy!
Az hogy 15 évesen fel csináltattad magad az meg gondolom be tudható a bőr színednek!:)
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:48
Pfff és te ki a f@sz vagy?Ő kérdezett én meg el mondtam a véleményem?Nem szabad?Akkor nem tegye fel a kérdést!idiota
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:51
Ha téged ennyire nem érdekel a kérdező kérdése, és hogy tangában meglátta a férje barátja, akkor miért válaszoltál? Ha engem nem érdekel valami, akkor eszem ágában sincs hozzászólni...
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:58
A sok válasz miatt voltam rá kiváncsi,de amikor bele olvastam egy két részben akkor már nem is a tangáról volt szó,hanem arról hogy ő milyen fantasztikus anya és hogy büszke arra hogy 15 évesen szűlt!Kit érdekel?Nem az volt a kérdés.Olvassál vissza és már a 4. oldalon nem a kérdésről van szó!
Mondjuk azt sem tudom mit magyarázkodom neked.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!