Férjem barátja előtt egy szál tangában?
21:35
Igen, de legalább te emberi hangot ütsz meg, és ezzel nincs is semmi baj. Mert inteligens ember módjára is lehet véleményt nyilvánítani, nem kell mindennel egyetérteni és nem is lehet. Falra mászok az ilyen kioktató, leereszkedő, direkt beleszólok és belekötök stílustól. Mondjuk le is vágtam az egyik válaszadónak a hozzászólásából, hogy melyik részhez tartozik. Az első után még reménykedtem, de a második hozzászólása nyíltan elárulta.:D Az ilyet reagálásra sem kell méltatni, annyit sem ér.
Igazad van :)
Nekem ez volt a véleményem, szolidan meg is próbáltam fogalmazni és úgy látom sikerült is :) Ennek örülök :)
Most azt sem tudom melyikre válaszoljak. :-)
Azért vártunk annyit, mert tanultam, dolgoztam és gyűjteni is szerettünk volna.Nem akartam beleugrani úgy hogy nem lesz pénzünk pelenkára vagy bármire és ezt megbeszéltük a párommal és szerencsére egyet is értettünk.
Én nem vagyok büszke hogy akkor szültem, ellenben az anyukámra.
Még egyszer leírom hogy fehér bőrűek vagyunk :-)
És többet nem írok , nehogy baj legyen valakinek itt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!