Tényleg durva volt a párom, vagy igaza volt?
Egy kis településen lakunk,ahol mindenki ismer mindenkit,és mindenki kibeszél mindenkit(de gondolom ezt sokaknak nem kell bemutatnom). Párom "városi",úgyhogy neki nem teljesen tiszta,hogy miért nem szívesen vesznek össze az emberek egy ilyen kis helyen. Valamelyik nap elmentünk az egyik boltba vásárolni,és az az eladó aki a felvágottakat adja épp akkor fejezte be a cigizést az ajtó előtt. Bement a pult mögé,mi kértünk tőle pár dolgot,már éppen kezdett volna szeletelni,amikor a párom teljesen normális hangnemben rászólt,hogy legyen kedves,és mossa meg a kezét,mert gusztustalan olyan felvágottat enni,amit cigarettás kézzel összefogdostak. Én jól ismerem ezt a nőt,együtt érzően még kicsit rá is mosolyogtam. Másnap anyu azzal jött haza a boltból,hogy mondták neki mekkora bunkó volt a párom,meg én is mert még ki is röhögtem az eladót. Anyunak egy kissé maradi felfogása van,és hiába mondtam,hogy egyáltalán nem bunkón szóltunk,most akkor is mi vagyunk a rosszak,mert miattunk fog összeveszni az emberekkel.
26/N
Nagyon is igaza volt a párodnak!
És állj ki mellette, ne a boltosra mosolyogj együttérzően... Én értem, hogy fontos a béke, de ettől nem szabadott volna megsértődnie.
ma 10:33! Igen, mi is beleülünk a kocsiba és hazajövünk. Engem se érdekeltek soha a pletykák. Sőt tudok rajtuk jókat szórakozni, de a rokonaim ott maradnak. Ők hallgatják nem én és nem a párom.
Mondom igaza volt neki, de ha valóban igazi falusi légkör uralkodik akkor nem jók ezek a kamikaze akciók.
Teljese igaza volt a párodnak!!! Az én férjem szerintem ha ugyan ebben a szituban van, biztos nem kedvesen szólt volna oda.. Ne foglalkozz a sok hülye emberrel, anyukádnak meg inkább ne magyarázkodj, ha régimódi felfogású.
Mi is egy kis városban élünk, de a férjem Budapesten nőtt fel. Én vidéken. Szóval, ugyan ez a szitu, és sokszor az én férjem sem érti, hogy miért jó megtartani a normális viszont az emberekkel... Egyből elkezdenek pletykálkodni, kiszínezik a történetet... Látod, a barátod bunkó, te meg kiröhögted az eladót... pedig nem is így történt.
Én már nagyjából hozzászoktam, hogy, ha a férjemnek nem tetszik valami, akkor erélyesebben szól oda. Nem érdekel mit mondanak mások. Hiába szépen szólt oda a párod, mégis ez lett a vége. Akkor meg miért ne szólhatna oda bunkón, ha már úgyis ezt fogja elterjeszteni az a idióta eladó. :)))
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!