Tényleg durva volt a párom, vagy igaza volt?
Egy kis településen lakunk,ahol mindenki ismer mindenkit,és mindenki kibeszél mindenkit(de gondolom ezt sokaknak nem kell bemutatnom). Párom "városi",úgyhogy neki nem teljesen tiszta,hogy miért nem szívesen vesznek össze az emberek egy ilyen kis helyen. Valamelyik nap elmentünk az egyik boltba vásárolni,és az az eladó aki a felvágottakat adja épp akkor fejezte be a cigizést az ajtó előtt. Bement a pult mögé,mi kértünk tőle pár dolgot,már éppen kezdett volna szeletelni,amikor a párom teljesen normális hangnemben rászólt,hogy legyen kedves,és mossa meg a kezét,mert gusztustalan olyan felvágottat enni,amit cigarettás kézzel összefogdostak. Én jól ismerem ezt a nőt,együtt érzően még kicsit rá is mosolyogtam. Másnap anyu azzal jött haza a boltból,hogy mondták neki mekkora bunkó volt a párom,meg én is mert még ki is röhögtem az eladót. Anyunak egy kissé maradi felfogása van,és hiába mondtam,hogy egyáltalán nem bunkón szóltunk,most akkor is mi vagyunk a rosszak,mert miattunk fog összeveszni az emberekkel.
26/N
Ha valóban úgy zajlott, ahogy leírtad, akkor teljesen jogos volt. De... ott voltál, te hogy értékeled? Mi nem voltunk ott, nem hallottuk.
Mondjuk nem értem, hogy ha szerinted igaza volt a párodnak, miért "együttérzően" mosolyogtál, vagy már ott felmerült benned, hogy a párod bunkó? Mert akkor meg mi a kérdés?
Én szintén rá szoktam szólni, ha ilyet, vagy hasonlót látok. Csak én kicsit bunkó vagyok, de nagyon felidegesítem magam.
Egyszer olyan húst akart adni az eladó, amire rászállt 1 légy. Hát nagyon kiakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!