Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne, ha ezt mondaná a...

Hogy esne, ha ezt mondaná a párod?

Figyelt kérdés

Párommal beszélgettünk az érzelmeinkről, szerelemről hasonló témák. Én még soha nem szerettem annyira senkit, mint most őt.

Ő azt mondta egyszer volt nagyon szerelmes, és olyan nem valószínű, hogy lesz még. Akkor megégette magát, koppant. Nem vágyik olyan ézrésekre. Utána volt egy "szexkapcsolata", ami 3 évig tartott az mondta ott is szerelmet érzett, de az inkább a szexről szólt, semmi kötöttség. Elmúlt, ő szakított, tul van rajta. De még aziránt a nő iránt is többet érzett mint irántam.

Azt mondta én teljesen más vagyok mint a korábbi női, másfajta szeretet is érez irántam. Nálunk nemcsak a szexről szól a dolog, ami még néha szokatlan neki. Előfordul, hogy boldog velem, de van hogy azt se tudja mit akar.

Szerintetek ez mi? Mit kellene gondolnom? Nem is szeret? És csak szórakozik velem?

2011. jún. 29. 00:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szeret, mint egy jó barátot, de nem szerelmes beléd. Meg is mondta, egyszer szeretett valakit, de akkor megégette magát, ezért választott olyanokat, akihez annyira nem kötődik érzelmileg.

Nem akar többet csalódni ezért keresett egy olyan nőt, aki rendes, nem veri át, akivel jól kijön, aki szereti, de ő nem szereti viszont szerelemmel.

Nem tudom, hogy valamikor, sok év múlva megszeret-e majd annyira, hogy ez már szerelemnek nevezhető legyen, de nem túl valószínű. Viszont biztosan kedvel és néha a barátságon alapuló kapcsolatok tartósabbak, mint a szerelmen.

Te döntöd el, tudsz-e így élni, neked jó-e ez így.

2011. jún. 29. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!