Mi lenne a rekciód, ha ezt mondaná neked a párod?
Szóval: 24 éves lány vagyok, a barátom 26. Több mint 3 éve vagyunk együtt, szerelemben. Minden jó. Viszont a barátom elég jóképű, talán még jobban is néz ki ő pasiba mint én nőbe (persze én ezt soha nem mondtam neki, amúgyis egoista).
A minap elkezdtünk beszélgetni egymás kinézetéről, a hibákról, előnyökről. Csak úgy lazán (majdnem hogy poénosan) megkérdeztem tőle, hogy szerinte melyikünk néz ki jobban, persze úgy hogy a nő mint nő, férfi mint férfi. Erre rávágta, hogy szerinte ő néz ki jobban. Először azt hittem poénkodik. Aztán visszakérdeztem, hogy tényleg? Miért? Erre az volt a válasz, hogy szép vagyok, de átlagosan szép, neki meg különleges az arca... különlegesen jóképű. Igaz ez, tényleg jól néz ki, de azért tőle ez rosszul esett, hogy szerinte én csúnyább vagyok. Most hisztizek érte. Szerintetek? Egyébként tudom hogy szeret, már sokszor bebizonyította, csak nekem ez olyan megalázó.
Na, de neked is ez a véleményed, te írtad: "elég jóképű, talán még jobban is néz ki ő pasiba mint én nőbe "
Akkor most mi a gond? Ő is így gondolja.
(útálom a nememet, ha kérdeznek valamit és aztán ha kapnak egy őszinte választ akkor hisztiznek)
Semmi. Az én párom is így gondolja. Talán igaza is van.
Viszont azt meg elismeri, hogy okosabb vagyok nála. Egy-egy :D
Semmit, egy kapcsolat az őszinteségre épül nem?
Hisztizhetsz, de azzal alázod meg magad inkább, mert egy hisztis nőnél szerintem nincs megalázóbb. Bocs ha beletapostam valahova de te kérdezted.
Csak mellékesen kérdem meg, mit kellett volna válaszolnia, hogy ne balhézz.
- amit mondott, azon balhézol => bunkó
- ha azt mondja te vagy a jobb party akkor, meg hülyének néz => bunkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!