Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a rekciód, ha ezt...

Mi lenne a rekciód, ha ezt mondaná neked a párod?

Figyelt kérdés

Szóval: 24 éves lány vagyok, a barátom 26. Több mint 3 éve vagyunk együtt, szerelemben. Minden jó. Viszont a barátom elég jóképű, talán még jobban is néz ki ő pasiba mint én nőbe (persze én ezt soha nem mondtam neki, amúgyis egoista).

A minap elkezdtünk beszélgetni egymás kinézetéről, a hibákról, előnyökről. Csak úgy lazán (majdnem hogy poénosan) megkérdeztem tőle, hogy szerinte melyikünk néz ki jobban, persze úgy hogy a nő mint nő, férfi mint férfi. Erre rávágta, hogy szerinte ő néz ki jobban. Először azt hittem poénkodik. Aztán visszakérdeztem, hogy tényleg? Miért? Erre az volt a válasz, hogy szép vagyok, de átlagosan szép, neki meg különleges az arca... különlegesen jóképű. Igaz ez, tényleg jól néz ki, de azért tőle ez rosszul esett, hogy szerinte én csúnyább vagyok. Most hisztizek érte. Szerintetek? Egyébként tudom hogy szeret, már sokszor bebizonyította, csak nekem ez olyan megalázó.

2011. jún. 27. 21:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
hisztizz!! ezaz! akkor lehet, h még agyára is mész, és elhagy. jobb lesz neked is, legalább nem a saját pasid fog rondának tartani :P
2011. jún. 27. 23:09
 22/25 anonim ***** válasza:

Én pont semmit, de azért vicces. Szóval te tudatosan hisztizel rajta több napig mert ez szét rombolta a törékeny lelked. Ami végül is érthető de akkor tényleg minek kérdezel ilyen "kamu" kérdést ha úgyis csak azt akarod hallani hogy te vagy szebb.? Vagy azt akartad hallani hogy tényleg így gondolja azt végre sikerült valami rosszat találni benne.?

Másrészt meg legalább őszinte, jó kapcsolat szerintem azon alapszik. Sokkal jobb mintha hátad mögött mondaná hogy ö szerinte szebb nálad meg egyebek miközben neked mondaná hogy te vagy. Valaki már említette hogy ugye magabiztos, és tényleg azért ez is vicces mert ha kiáll magáért és nem fogja csak azért mondani mert kell akkor már ááá ez igy nem jóó.

Kicsit tényleg olyan feeling mintha elvárnád hogy mindent mondogasson mert csak. Na más lányoknak is mondogatják, de szerintem örülnöd kéne hogy neked őszinte párod van. Meg 3 éve együtt és pont most akadsz ki ezen, még el is tudnám képzelni hogy csak indok volt hogy elég volt belőle. Főleg ha hiszti ellenére se változik..

2011. jún. 27. 23:56
 23/25 anonim ***** válasza:
Na ezért nem kell hülyeségeket kérdezni.
2011. jún. 28. 08:23
 24/25 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Kérdeztél valamit amire őszintén válaszolt. Akkor mi a gond? Miért nem azt kérdezted inkább, hogy: Drágám. Kettőnk közül ki a szebb? Én, vagy Én? Akkor nyilván azt mondta volna, hogy te. Jajj de utálom az ilyen nőket! Pedig én is nő vagyok. Ha bánt a válasz, ne kérdezz rá. ennyi.
2011. jún. 28. 09:53
 25/25 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező szerintem teljesen igazad van. Szerintem egy kapcsolat alapja az hogy a felek tiszteljék egymást. Hihetetlen mennyi igazi nyomorék pasi van, őket nem is nevezném férfinak, csak kisfiúk, nem tudják hogyan kell a nőt nem megalázni, a tenyerükön hordozni. Mi ez már hogy egy pasi azt mondja hogy egy pasi jobban néz ki egy nőnél, ráadásul a saját nőjénél, ne haragudj de szerintem ez kicsit b.zis, nagyképű, beképzelt dolog volt tőle...
2011. jún. 28. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!