Hogy esne, ha ezt mondaná a párod?
Páromnak előre be kell jelentenie mikor megy szabadságra. Már megvan a fix. időpont. Én még csak most kezdtem egy cégnél, az se biztos hogy kapnék szabadságot, de mondtam neki, hogy ha kapok akkor arra kérem, amikor ő se dolgozik!
Én ugy gondoltam, hogy természetes, hogy együtt töltjük a szabadságunkat.
Ő azt válaszolta, hogy nem fontos mert szeretne egy kicsit kikapcsolódni egyedül is lenni. Persze szeretne velem is lenni, de nem végig a szabadsága alatt.
Még nem élünk együtt, elfoglaltságok miatt nem olyan sűrün vagyunk együtt.
De ez nekem akkor is rosszul esett én már alig várom hogy több időt is együtt töltsünk ő pedig így reagált.
Mit gondoltok?
teljesen normális ha ez ember egyedül is akar lenni,nem csak a párjával. a gond akkor van,ha te csak vele érzed jól magad,egyedül nem, ő meg egyedül is jól elvan.
attól még szerethet téged. te viszont nagyon ráakaszkodtál,lassíts kicsit
Nálunk a férjemnek előre (február) le kell adni a szabadságigényét. 2 hetet tud kivenni egyszerre, én 1 hetet.
Magyarul 1-et ugyanakkor, 1-et pedig külön, más időpontban. Nincs belőle probléma, mindketten akkor a hobbijainknak élünk.
Nem vagyunk összenőve, és önálló személyiségek vagyunk attól, hogy immár 7. éve házasok vagyunk. :)
Hülyeség ez, hogy akkor nem szeret...
nálunk is volt ilyen
én akkor nem akartam elfogadni ezt, ahogy itt egyesek írják hogy nem szeret stb... ugyanezek a gondolatok jártak a fejemben
persze ez hülyeség
szüksége van egyedülis lenni vagy a haverjaival
én hisztiztem sajnos nem egyszer ilyenek miatt ő pedig elhagyott mert nem tudta velem megértetni a dolgokat
utólag jöttem rá ezekre
higgy nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!