Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnál ha a volt párod...

Mit reagálnál ha a volt párod azt mondaná hogy még mindíg kíván?

Figyelt kérdés
Mert én köpni nyelni nem tudtam.
2011. júl. 15. 07:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%

Mosolyognék és azt mondanám, köszi, ezt most bóknak vettem :)

Ha nincs pasim és szexelhetnékem van, akkor esetleg el is csábítanám.

2011. júl. 15. 07:42
 2/23 anonim ***** válasza:
31%

Egyáltalán hogy került sor olyan beszélgetésre, hogy ilyet mondhasson!?!?!? Mert gondolom, nem valami nyilvános helyen tett ilyen kijelentést.

Egyébként meg magánügye, ha neked lehet ilyet mondani, akkor jogos - de ebböl kiderül, hogy hogy minösit, minek néz téged.

2011. júl. 15. 07:42
 3/23 anonim ***** válasza:
Én lefeküdnék vele, aztán ott hagynám! Úgysem aláztam meg még eléggé a szakításunk óta. :)
2011. júl. 15. 07:49
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Én kiakadnék és kerülném. Semmi bajom az egy éjszakás össze gabalyodásokkal, de nem az exemmel.
2011. júl. 15. 07:49
 5/23 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, szerintem ez izgalmas szexuális becserkészős játék és igen, ha nincs pasid, akkor lehet érdemes fontolóra venni egy szenvedélyes éjszakát, pláne, ha jó volt vele a szex. Persze ehhez az kell hogy mindketten kellő intelligenciával rendelkezzetek. Azután felejtős egy darabig szerintem. :) Hajrá, dobd fel az életed.
2011. júl. 15. 07:50
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
Őszinten szólva nekem rosszul esne. Ha még akar valamit, vagy érez valami, mondja, hogy még mindig szeret, nem azt, hogy kíván. Az a szebbik formája annak, hogy megdugna. Nos, kit nem, aki jól néz ki, valamennyire? Nekem ne ezzel bókoljon senki.
2011. júl. 15. 07:52
 7/23 anonim ***** válasza:
attól függ miért volt a szakítás. Ha még oda vagy érte, akkor örülj neki, de ha már nem kívánod, akkor én is inkább rosszul érezném magam. Volt ilyenre példa, és nagyon kínos volt, mert nem véletlenül szálltam ki előzőleg a kapcsolatból.
2011. júl. 15. 07:53
 8/23 anonim ***** válasza:
76%

Nekem az a sztori tetszett, amit itt olvastam egyik nap, hogy valaki az exével csalja a mostani partnerét. (Akiért otthagyta azt, aki most az ex)

Szóval vannak érdekes emberek és esetek.

A kérdésre meg annyit, hogy ha éppen facér lennék és még én is kívánnám, akkor esetleg lenyomhatnánk egy numerát.

Bár ha a kívánalom és a beszélő viszony megmaradt akkor valószínűleg nem lenne az exem.

2011. júl. 15. 08:06
 9/23 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 4 páromból mind a 4 eljátszotta ezt! Tul.képpen örültem neki, de nem tettem semmit annak érdekében, hogy Ő még kapcs. után kihasználja hogy velem hempereg! Vessen magára, ha megbánta a szíkítást. Sose volt bajom a továbblépéssel! Sőt... Szinte igénylem egy idő után az "Újat"! Összegezve 1 mondatban: leszarom az exeimet!
2011. júl. 15. 08:07
 10/23 anonim ***** válasza:
A jelek szerint, még mindig bejössz neki. Gyanítható, hogy nincs komoly kapcsolata, és vágyik a szexre. Egy 1-, esetleg "két" éjszakás laza mámorra, persze érzelmek nélkül, a régi szép idők emlékére.
2011. júl. 15. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!