Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnál ha a volt párod...

Mit reagálnál ha a volt párod azt mondaná hogy még mindíg kíván?

Figyelt kérdés
Mert én köpni nyelni nem tudtam.
2011. júl. 15. 07:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én pedig húznám tovább, lehet, h megajándékoznám egy őrült éjszakával, és felszívódnék.Hagynék neki egy cetlit, h ezt azért kapta, h örökké verje a fejét a falba, h mit is dobott el magától.
2011. júl. 15. 14:03
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként van kapcsolata pont emiatt szakítottunk mert ezzel a nővel csalt meg.(ezek szerint nem lehet az olyan jó)Sajnos szinte mindennap találkozunk mert van egy közös kisfiúnk,de én már nem akarok tőle semmit,max egy kicsit húznám az agyát
2011. júl. 15. 15:35
 23/23 anonim ***** válasza:
Most szerintetek az tényleg bóknak szamít, hogy kíván? Az, hogy megdugna? Kit nem dugnának mega férfiak? Szerintem ez nem bók, hanem inkább sértés. Ha még érez valamit akkor azt mondja, ne azt, hogy csak úgy megdugna.
2011. júl. 15. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!