Mit reagálnál ha a volt párod azt mondaná hogy még mindíg kíván?
Figyelt kérdés
Mert én köpni nyelni nem tudtam.2011. júl. 15. 07:37
11/23 anonim válasza:
kiröhögném... késő bánat, eb gondolat.
12/23 anonim válasza:
Az én exem folyamatosan mondja, de félig már csak viccből, mert tudja, hogy idegesít vele, mivel nekem komoly kapcsolatom van és eszembe sem jutna, hogy megcsaljam vele.
13/23 anonim válasza:
az én exem egy közös ismerősünknek (barátnőm) mondta,hogy milyen jó volt velem a szex..őszíntén ez engem hidegen hagy,elcseszte,most már hiába bánkódik...meg hát attól még nem működik jól egy kapcsolat...
Meg amúgy is fülig szerelmes vagyok 3 éve a mostani páromba,aki elvileg majd a férjem lesz :D:)
14/23 anonim válasza:
ha a saját életemet nézem, akkor teli pofával röhögnék rajta egyet és közölném, h ezt buktad apukám :)
ha már mindenképpen szexelni szeretnék valakivel, az tuti nem olyan lenne, akivel már régen is. inkább valami új kaland után néznék, az izgalmasabb és izgatóbb is.
15/23 anonim válasza:
nekem volt ilyen egy jó párszor, az első hosszú kapcsolatomból a srác mindig felkeresett ha neki új barátnője akadt. Mikor összejött valakivel akkor második dolga az volt, hogy felkeressen és meginvitáljon egy szexuális találkára.
16/23 anonim válasza:
Nincs abban semmi rossz, hogy "kíván", de nyilván ez a testednek szól. A kapcsolathoz viszont több kell, az meg nem volt meg, hiszen akkor nem szakítottatok volna. Fogd fel bóknak.
17/23 anonim válasza:
Szerintem ez nem egyedi, legközelebb mondd neki, hogy: sokan vannak így ezzel.
Akkor majd ő nem tud köpni-nyelni. :)
18/23 anonim válasza:
Én már nem éreznék semmit. :) A jelenlegi párom tökéletes minden szempontból.
19/23 anonim válasza:
Mivel én fiu vok..:D
Am ha lenne barátnőm akk közölném h kapufa
20/23 anonim válasza:
Semmit. Ez már nem az én gondom, intézze el magában, zárja le a kettőnk ügyét, ahogy tudja, én már lezártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!