Hogy esne, ha ezt mondaná a párod?
Párommal beszélgettünk az érzelmeinkről, szerelemről hasonló témák. Én még soha nem szerettem annyira senkit, mint most őt.
Ő azt mondta egyszer volt nagyon szerelmes, és olyan nem valószínű, hogy lesz még. Akkor megégette magát, koppant. Nem vágyik olyan ézrésekre. Utána volt egy "szexkapcsolata", ami 3 évig tartott az mondta ott is szerelmet érzett, de az inkább a szexről szólt, semmi kötöttség. Elmúlt, ő szakított, tul van rajta. De még aziránt a nő iránt is többet érzett mint irántam.
Azt mondta én teljesen más vagyok mint a korábbi női, másfajta szeretet is érez irántam. Nálunk nemcsak a szexről szól a dolog, ami még néha szokatlan neki. Előfordul, hogy boldog velem, de van hogy azt se tudja mit akar.
Szerintetek ez mi? Mit kellene gondolnom? Nem is szeret? És csak szórakozik velem?
Mit szamit hogy mit mond?? az szamit hogy mit csinal!!!
Ha veled van mert boldog veled, akkor elvezd a tarsasagat es szeresd amig lehet, a szavain pedig felesleges ragodnod.
Tudod mondhatna azt is hogy mindenkinel jobban imad, kozben meg szeretot tart melletted...
A cselekedetei, a mozdulatai, a gesztusai arulkodnak a valodi erzelmeirol, nem az ami a szajan kijon!!!
magamsem tudja, hogy mi a szerelem...
ha másfajta érzelmek fűzik hozzád és ha nem volt túl sok kapcsolata, akkor most lesz majd igazán szerelmes...
"itt valami bűzlik :S"
Me' ESSSSSSSSSSSSSS
"Nem véletlenül egy ugyanazon pasink van?"
Hármasban szép az élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!