Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne, ha ezt mondaná a...

Hogy esne, ha ezt mondaná a párod?

Figyelt kérdés

Párommal beszélgettünk az érzelmeinkről, szerelemről hasonló témák. Én még soha nem szerettem annyira senkit, mint most őt.

Ő azt mondta egyszer volt nagyon szerelmes, és olyan nem valószínű, hogy lesz még. Akkor megégette magát, koppant. Nem vágyik olyan ézrésekre. Utána volt egy "szexkapcsolata", ami 3 évig tartott az mondta ott is szerelmet érzett, de az inkább a szexről szólt, semmi kötöttség. Elmúlt, ő szakított, tul van rajta. De még aziránt a nő iránt is többet érzett mint irántam.

Azt mondta én teljesen más vagyok mint a korábbi női, másfajta szeretet is érez irántam. Nálunk nemcsak a szexről szól a dolog, ami még néha szokatlan neki. Előfordul, hogy boldog velem, de van hogy azt se tudja mit akar.

Szerintetek ez mi? Mit kellene gondolnom? Nem is szeret? És csak szórakozik velem?

2011. jún. 29. 00:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
El van Veled.De hogy nem szerelmes,az biztos.Ki is mondta.
2011. jún. 29. 01:04
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Hát, én nem kérnék abból, hogy valaki így "szeressen" :S
2011. jún. 29. 01:05
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Mit szamit hogy mit mond?? az szamit hogy mit csinal!!!

Ha veled van mert boldog veled, akkor elvezd a tarsasagat es szeresd amig lehet, a szavain pedig felesleges ragodnod.

Tudod mondhatna azt is hogy mindenkinel jobban imad, kozben meg szeretot tart melletted...

A cselekedetei, a mozdulatai, a gesztusai arulkodnak a valodi erzelmeirol, nem az ami a szajan kijon!!!

2011. jún. 29. 01:27
 4/11 anonim válasza:
40%
itt valami bűzlik :S
2011. jún. 29. 01:45
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
milyen őszinte ember... irigyellek. az érzéseit nem ő irányítja. nyíltan és őszintén elmondta amit érez. maradj vele! mindenképp. ha egyszer azt mondja, beléd szeretett (és van rá esély, nem is kevés), és te utána is mindig kitartasz mellette, akkor egy életre boldog lehetsz...
2011. jún. 29. 02:02
 6/11 anonim ***** válasza:

magamsem tudja, hogy mi a szerelem...

ha másfajta érzelmek fűzik hozzád és ha nem volt túl sok kapcsolata, akkor most lesz majd igazán szerelmes...

2011. jún. 29. 02:56
 7/11 anonim ***** válasza:
21%

"itt valami bűzlik :S"

Me' ESSSSSSSSSSSSSS

2011. jún. 29. 02:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül egy ugyanazon pasink van? Mintha az én páromat hallanám. Hát épp ez az, hogy mit is kellene gondolni erről. Bennem akkor összedőlt minden. Csalódás, bánat, önbizalom a bili feneke alatt, nőként csődöt mondtam érzés.... A te eseted talán jobb. Adj neki időt, mert a szerelmi csalódások kiheveréséhez idő kell.
2011. jún. 29. 03:04
 9/11 anonim ***** válasza:
23%

"Nem véletlenül egy ugyanazon pasink van?"

Hármasban szép az élet :)

2011. jún. 29. 03:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy a szerelmet nem lehet előkészíteni, az jön magától. Abból amit leírtál, úgy gondolom, a párod szeret, de nem szerelmes, hanem szeretetet érez irántad. Általában a kapcsolat elején már megvan a szerelem, amely az első időkben erősödik, aztán az évek múlásával szeretetté alakulhat (persze van, akiknél szerelem marad, csak nem az az első lángoló). Tehát úgy gondolom, a párod kimondta, hogy nem szerelmes beléd. Rajtatok áll, hogy így elfogadjátok-e egymást szeretetben vagy nem.
2011. jún. 29. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!