Elfelejtem valaha is? Nektek hogy sikerült?
Házas vagyok már két éve, a férjemmel nagyon boldogok vagyunk, babát tervezünk. De van egy olyan problémám, hogy rengeteget álmodom az exemmel, akivel 6 évig voltunk együtt, nagy szerelem volt, sok veszekedéssel, se vele-se nélküle kapcsolat volt, a végén én szakítottam. Általában nem gondolok rá "magamtól", csak ha valami eszembe juttatja (álmok, közös ismerősök, stb.). Amikor álmodom, teljesen olyan, mintha valóban együtt lennénk, és amikor reggel felébredek, kell egy kis idő, hogy felfogjam, mi a helyzet:S
Soha eszembe sem jutna visszamenni hozzá, de akkor miért álmodom folyton vele?
Nem is beszéltünk már vagy egy éve...
Nektek volt hasonló, és ha igen, hogy tudtátok kezelni?
ez mindenkivel előfordul néha. ne legyen miatta lelkiismeret-furdalásod. velem is volt, a férjemmel is előfordult, pedig egyikőnk se akar mást. mi meg is beszéltük,h milyen furcsa,h újra átéljük ilyenkor a régi érzéseket.
ez semmivel sem jelent többet,mint ha arra gondolnál jó szível amikor nagymamáddal pancsoltál 3 évesn a balcsiban/pl/
egy szép emlék,ami néha visszaköszön
Hát nem tudom, végül is jó érzéseim vannak az álmaimban. Régebben rémálmaim voltak vele, közvetlenül szakítás után (különböző módokon fizikailag szenvedett miattam). Most már ezek inkább kedves álmok, csak zavar az, hogy felébredek és hirtelen nem tudom mi van, volt olyan félálomban, hogy a férjemre azt hittem, h az exem, ez szerintem borzasztó.
Ha valamit nem zártam le vele kapcsolatban, azt hogy tudnám megtenni? Vagy rájönni, hogy mi az?
1 éve találkoztunk utoljára, nem volt harag közöttünk, de megbeszéltük, h mindenkinek jobb, ha nem barátkozunk.
Próbáltam neki levelet írni, elbúcsúzni szépen (erről olvastam, h jót tesz, persze nem küldtem el), de sajnos nem segített.
Az vezetett most idáig, hogy megkérdezzem, hogy mostanában szinte naponta, két naponta álmodom vele. Ez egy picit bánt, mert nem akarom:(
Esetleg még tippek?
A válaszolónak, akinek a volt párja meghalt, részvétem:(
A lezáratlan ügyeket az ember ha elég rossz a memóriája vagy elfelejti, vagy valahogy le kell zárnia.
Nekem a mostani férjem előtt volt egy pasi, akivel nagyon komolyan kerülgettük egymást, de úgy döntöttünk (rosszul), hogy nem vállaljuk egymást ott és akkor. Sajnos időről időre egyikünk vagy másikunk megkeresi a másikat valamilyen ürüggyel (csak névnapi köszöntő, csak csak csak csak), és esély sincs a lezárásra. Évek teltek el azóta, mindkettőnknek családja van, de ő pont a héten sóhajtott fel, hogy de elrontotta az egészet velem annak idején. Na, így nem lehet lezárni valamit, pedig igazából nincs is semmi. Szeretők sem vagyunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!