Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet velem ilyen...

Hogyan lehet velem ilyen anyu? Akkor minek adta oda azt a SIM kártyát?

Figyelt kérdés

Szóval anyu 1 hete odaadta az Ő T-mobilos SIM kártyáját, azt mondta hogy szól minden munkatársának, meg mindenkinek, hogy új száma lett.. Jó, gondoltam 1 hét alatt csak szól nekik.. A hét 5 napján csak tudott a munkatársainak is szólni, akikkel egy részlegen dolgozik, hogy más száma lett, és megadja nekik az újjat..

Na de ma betelt a pohár akárhányszor kapok a barátaimtól SMS-t vagy hívást anyu fut vele, ki hívott, ki írt? És ami a legkiakasztóbb hogy Tesóimnak is viszi a telefonom hogy, olvasd már el lécci mit írt?

És nagyon elegem van abból hogy a barátnőm valamit ír és fut vele tesóimnak hogy olvassák el hogy mit írt!

Tudom hogy az anyám meg Ő vette a telefont, de ha egyszer kapok tőle egy telefont és megkapom bele az Ő Simkártyáját akkor mit futkozik vele, mint pók a falon??????

Az enyémet már nem lehetett aktíválni mert lejárt az aktíválási ideje..

Így a régi telefonom lett az ővé..

de egy hét alatt annak a telefonnak nem adta meg a számát a munkatársainak :-O

2011. jún. 26. 19:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Vissza adom neki a SIM kártyát én megjövő honapban veszek magamnak 3600ft-ért! Köszi a válaszokat :-( Nem volt értelme annak hogy nekem adta azért hogy örömöt okozzon ha utánna meg szó szerint idézem mit mondott "Jogot tartok ahhoz hogy tudjam ki írt,vagy hívott mert enyém a SIM kártya" Anyuval nincs baj mint Anyai szerepben, de nagyon igazságtalan tud lenni
2011. jún. 26. 20:13
 12/22 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

ez milyen dolog már?ha neked adta,akkor az a TIÉD,nemtudom,hogy mi a baja.(de sim kárytát olcsóbbért is kapsz!)

vagy esetleg azt is csinálhatod,hogy rezgőre vagy némára rakod a telód és nem hallja anyukád,hogyha hívnak vagy üzeneted érkezett.

2011. jún. 26. 20:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha már neked adta, hogy használd te, szerintem onnantól az már nem az ő kártyája.
2011. jún. 26. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Tesóddal nem próbáltál egyébként beszélni? Hogy utasítsa vissza, amikor anyukád megkéri? Ez lenne a tisztességes megoldás már csak illem szempontjából is. Esetleg "le is fizethetnéd" (tábla csoki, segítesz neki kitakarítani a szobában stb. :D)
2011. jún. 26. 20:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Egyszerű, ismerős szitu. Anyukád azért adta, hogy mindent tudjon rólad. Egyszerű anya-trükk. Hallottam már olyat is, ahol anyuka ajánlott egy szuper jelszót a gyereknek, amit az igénybe is vett (anyuka meg titokban simán nézte, mit csinál a gyerek). Add vissza neki, mert ezzel pórázként rángat majd.
2011. jún. 26. 20:20
 16/22 A kérdező kommentje:
Vissza adtam neki.. Mivel T-mobilos azaz 30-as kell így csak 36000-ért tudok venni..
2011. jún. 26. 20:34
 17/22 A kérdező kommentje:
De nem tűtőm hogy kutakodjon utánnam, de arra felkészülhet hogy mostanában nem beszélek vele... Ha Ő is akkor én is.. Most biztos boldog, hogy már mindenkinek oda adtam az új számom, most meg hírtelen majd kikapta a kezemből... De most azt nem tudom hogy hogyan mondjam meg mindenkinek hogy ne hívjon és ne küldjön SMS-t? Mert akkor folyamatosan olvasgatni fogja :-(
2011. jún. 26. 20:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Facebookon, ha fenn vagy, küldhetsz egy üzenetet, hogy megváltozott a számod, akinek kell, küldjön privát üzenetet...
2011. jún. 26. 20:39
 19/22 A kérdező kommentje:
át nincs fenn senki sem msn-en
2011. jún. 26. 20:42
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom így mi lesz, nem tudok senkit sem hívni vagy sms-t küldeni 1 hónapig, addig amég nem veszek bele újjat.. :-( Nagyon rosszul esett ez hogy oda adta azt mondta nekem hogy, neki úgy sem olyan szükséges, meg neki jó lesz az is ami nekem volt régi.. :-( Most meg vissza veszi tőlem :-(
2011. jún. 26. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!