Pályakezdő vagyok, nem volt még éves állásom, csak nyáron dolgoztam, ill. kiskönyvvel. Az egyik helyen kötöttek velem szerződést 3hónapra. (nyárra) Akkor már nem igényelhetek "Start kártyát", mert már volt 1 bejelentett munkahelyem?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 20:25
1/3 anonim válasza:
tudtommal akkor már nem. mert már n m vagy pályakezdő, de azért érdeklődd meg az apeh-nál.
2/3 anonim válasza:
Nekem azt mondták az APEHnál, hogy még lehet, pedig nekem volt egy fél éves munkaviszonyom gyakornoki program keretében (rendes fizetést kaptam).
3/3 anonim válasza:
A kiskönyv nem kizáró ok.
A nyári munka attól függ, hogy milyen szerződéssel volt. Pl a diákmunkát sem veszik a startkártyánál kizáró oknak.
Az nem számít, hogy mennyi ideig dolgoztál. Ha "rendes" munkaszerződésed volt (nem diákmunka, vagy gyakorniki), akkor ha csak egy napot is munkaviszonyban töltöttél, már nem vagy jogosult a startkártyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!