Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu nem enged meg semmit....

Anyu nem enged meg semmit. Még azt, hogy MAJD az új hobbim miatt Pécsre járjak be. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Mindig is ilyen kockulos lány voltam/vagyok. Mert egy unalmas városban lakok és nincs itt semmi és nem is volt hobbim. Aztán megláttam you tube-on ilyen gördeszkás videókat,és nagyon megtetszettek,már régebben is vonzódtam az ilyen extrém sportokhoz,de mivel itt nincs semmi lehetőség ilyenre ezért nem is kezdtem el sportolni ilyeneket. Mondtam anyunak,hogy a zsebpénzemből szeretnék venni egy gördeszkát,mert én azt a sportot szeretném űzni.Erre mondta,hogy esni meg kelni fogok.Mondtam majd meg próbálok vigyázni,de ez amúgy is ezzel jár.Kérdezte,hogy hol fogok gördeszkázni hiszen ebben a városban nem nagyon van rá lehetőség. Mondtam,hogy szerzek deszkás barátokat és bemegyek Pécsre a gördeszka parkba. Erre anyu leszegezte,hogy szó sincs róla.. :( Amúgy Pécs tőlem,épp hogy 20km-re van.. Szeptemberben leszek 16 éves és anyu még ezt se engedi meg. Mit tegyek?:/ Egész életemben én sem rohadhatok ebben a városban.. Más lányt aki itt lakik azt be engednek Pécsre,csak engem nem...
2011. jún. 26. 18:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
hehe én is komlói vagyok....egyetértek az előttem szólóval tényleg elég unalmas hely, nem lehet semmit se csinálni... :/ ezért járok be pécsre :D
2011. jún. 26. 19:00
 22/32 anonim ***** válasza:
10%
már bocs uccsó hozzászóló de 15 évesen mért lenne gyerek?? :D én 15 éves korom óta járok be pécsre mert oda járok suliba nem erre a lerobbant telepre...
2011. jún. 26. 19:01
 23/32 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én gondolom így...:)
2011. jún. 26. 19:02
 24/32 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább egy magassarkút!
2011. jún. 26. 19:03
 25/32 A kérdező kommentje:
Minek?:D Van elég :)
2011. jún. 26. 19:18
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem értem 15 éves már nem annyira gyerek, meg Pécs sincsen messze, sőt ha azt nézzük Pécs 20km-es körzetéből több ezer gyerek jár oda középiskolába, köztük több száz 15-16 éves is. Persze nem csak suliba hanem szórakozni is, mivel tényleg Pécs az egyetlen normális város a környéken, ahol vannak programok lehetőségek.

Azzal én se vagyok kibékülve, mikor bejárnak bulizni, szórakozóhelyekre inni, dohányozni, vagy a tereken inni, de ha valaki csak hasznosan akarja eltölteni az idejét, nem kéne bilincsbe verni.

2011. jún. 26. 19:23
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező mi akarsz lenni? Magassarkúban közlekedő cicababa vagy laza deszkás csaj? Csak azért mert a kettő eléggé üti egymást.
2011. jún. 26. 19:26
 28/32 A kérdező kommentje:

Utolsó: Cica baba nem vagyok:)és nem is leszek,messze áll tőlem.Elég ha a magassarkút különös alkalomkor veszem fel.:) A deszkázáshoz húzz a szívem mivel azt a sportot szeretném űzni:) De én ön maga akarok maradni,nem más,attól függ,hogy ezt a sportot fogom űzni:)

Utolsó előtti: Igazad van,de látod. Ha egyszer ilyen anyum van..

2011. jún. 26. 19:30
 29/32 A kérdező kommentje:
*magam
2011. jún. 26. 19:33
 30/32 anonim ***** válasza:
max 1 évig ha tart ez a korszak aztán ráunsz ezért kár deszkát venned .
2011. jún. 26. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!