Anyu nem enged meg semmit. Még azt, hogy MAJD az új hobbim
miatt Pécsre járjak be. Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Mindig is ilyen kockulos lány voltam/vagyok. Mert egy unalmas városban lakok és nincs itt semmi és nem is volt hobbim. Aztán megláttam you tube-on ilyen gördeszkás videókat,és nagyon megtetszettek,már régebben is vonzódtam az ilyen extrém sportokhoz,de mivel itt nincs semmi lehetőség ilyenre ezért nem is kezdtem el sportolni ilyeneket. Mondtam anyunak,hogy a zsebpénzemből szeretnék venni egy gördeszkát,mert én azt a sportot szeretném űzni.Erre mondta,hogy esni meg kelni fogok.Mondtam majd meg próbálok vigyázni,de ez amúgy is ezzel jár.Kérdezte,hogy hol fogok gördeszkázni hiszen ebben a városban nem nagyon van rá lehetőség. Mondtam,hogy szerzek deszkás barátokat és bemegyek Pécsre a gördeszka parkba. Erre anyu leszegezte,hogy szó sincs róla.. :( Amúgy Pécs tőlem,épp hogy 20km-re van.. Szeptemberben leszek 16 éves és anyu még ezt se engedi meg. Mit tegyek?:/ Egész életemben én sem rohadhatok ebben a városban.. Más lányt aki itt lakik azt be engednek Pécsre,csak engem nem...
hehe én is komlói vagyok....egyetértek az előttem szólóval tényleg elég unalmas hely, nem lehet semmit se csinálni... :/ ezért járok be pécsre :D
2011. jún. 26. 19:00
22/32 anonim válasza:
már bocs uccsó hozzászóló de 15 évesen mért lenne gyerek?? :D én 15 éves korom óta járok be pécsre mert oda járok suliba nem erre a lerobbant telepre...
2011. jún. 26. 19:01
23/32 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én gondolom így...:)
2011. jún. 26. 19:02
24/32 anonim válasza:
Vegyél inkább egy magassarkút!
2011. jún. 26. 19:03
25/32 A kérdező kommentje:
Minek?:D Van elég :)
2011. jún. 26. 19:18
26/32 anonim válasza:
Nem értem 15 éves már nem annyira gyerek, meg Pécs sincsen messze, sőt ha azt nézzük Pécs 20km-es körzetéből több ezer gyerek jár oda középiskolába, köztük több száz 15-16 éves is. Persze nem csak suliba hanem szórakozni is, mivel tényleg Pécs az egyetlen normális város a környéken, ahol vannak programok lehetőségek.
Azzal én se vagyok kibékülve, mikor bejárnak bulizni, szórakozóhelyekre inni, dohányozni, vagy a tereken inni, de ha valaki csak hasznosan akarja eltölteni az idejét, nem kéne bilincsbe verni.
2011. jún. 26. 19:23
27/32 anonim válasza:
Kérdező mi akarsz lenni? Magassarkúban közlekedő cicababa vagy laza deszkás csaj? Csak azért mert a kettő eléggé üti egymást.
2011. jún. 26. 19:26
28/32 A kérdező kommentje:
Utolsó: Cica baba nem vagyok:)és nem is leszek,messze áll tőlem.Elég ha a magassarkút különös alkalomkor veszem fel.:) A deszkázáshoz húzz a szívem mivel azt a sportot szeretném űzni:) De én ön maga akarok maradni,nem más,attól függ,hogy ezt a sportot fogom űzni:)
Utolsó előtti: Igazad van,de látod. Ha egyszer ilyen anyum van..
2011. jún. 26. 19:30
29/32 A kérdező kommentje:
*magam
2011. jún. 26. 19:33
30/32 anonim válasza:
max 1 évig ha tart ez a korszak aztán ráunsz ezért kár deszkát venned .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!