Nem akar enni semmit 7 hónapos lányom. Mihez kezdjek?
Ez mióta tart?
Gyümölcs, zöldségféle? Esetleg tea? Ezeket sem fogadja el?
Ha nagyon nem akar enni, vidd el ügyeletre!
Fájhat a torka úgyis, hogy nincs láza!
Nem hiszem hogy a torka fájna.
Cicizni ugyanis cicizik.A hozzátáplálás elején vagyunk,kb 1 hónapja próbálkozom,de semmi sem kell neki!
Se gyümi se lé,se más.
nincs tejed ? az én lányom 9 hónapos koráig csak anyatejes volt...
tipp: ültesd az öledbe mikor esztek, és ha belenyúl a tányérodba, hadd nyalja le a kezét. új ízekhez kell szoknia, és ha érett rá és éhes, hidd el hogy kóstolgatni fog.
Szia!
Nekem is csinált ilyet a lányom -nem lehet,hogy nem éhes?Te sem vagy mindig éhes,nem egyforma az ember étvágya!
Nekem azt mondta a dr-nö anno,hogy ha éhes lesz elfogja fogadni az ételt."még egy gyerek sem halt éhen ahol volt mit enni" Szóval ezt a gyerekorvosunk mondja!
Ha más "tünet"szerinten nem kell aggódni! Teázik a babád?
Mert az is elteliti a kis gyomrát!
Remélem minden rendben nálatok!
Lehet, hogy egyszerűen csak válogatós. Próbálkozz mindennel, egyszer megtaláljátok, ami a szája íze szerint való. Lehet, hogy pont a hús lesz az. Hagyjál szét körülötte többféle gyümölcsöt, rágcsálnivalót hátha rákap valamelyikre. Lehet úgy is, hogy egy pár napig te is azt eszed, amit később adni akarsz neki, az anyatejen keresztül ő is érzi az ízeket.
Egyébként ha jól szopik, hízik, egyelőre nincs gond, a félöcsém is 8 hónapos koráig semmit nem fogadott el, aztán egy nap kikapta az anyja kezéből a kakaóscsigát és azzal elkezdődött a hozzátáplálás. Nagyon válogatós gyerek még ma is.
probaltad kezbol etetni?lehet h a kiskanalal van baja
az enyen 6-an lesz 8 honapos es o sem akar enni,neha kihagyok egy-egy cicizest h azert valamit megis egyen de meg igy sem igazan eszik csak 1 par falatot h megse legyen ehes
5,5 honaposan kezdtem a hozataplalast de a mult honapban nagyon piros volt a torka es 3 napig csak a cicit adhatam neki mert mast kihanyt es azota nem akar enni,en a heten viszem dokihoz h irjon fel neki valami vitamint h legyen etvagya
minden jot nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!