Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 hónapos a babám, és még...

17 hónapos a babám, és még forralom neki a vizet teához, junior tejitalhoz. Viszont már szeretnék nemcsak forraltat adni, hogyan kezdjek hozzá, fele forralt-fele nem forralt csapvíz, vagy mehet egyből forralatlanul?

Figyelt kérdés
Budapesten élünk, azt mondják, itt jó minőségű a víz.
2011. jan. 26. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyből forralatlan vizet adtam neki! 14hós koráig forraltam!
2011. jan. 26. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már 7 hónaposan sem forraltam, most 20 hós és akárhová megyünk, issza az ottani csapvizet..... Simán adhatsz neki egyből csapvizet!
2011. jan. 26. 20:24
 3/4 anonim válasza:

Én is simán váltottam, mert a keverésnek semmi értelme nincs szerintem: ha van a vízben valami, akkor úgyis benne lesz, akár az egész, akár a fele forralatlan.

Az enyéim egyéves korukig kapták forralt vízzel a teákat, és utána a junior italt is már simán meleg(ített) vízzel adtam nekik. Nem volt semmi gond.

Azt írod, hogy jó a víz nálatok, tehát elvileg nem lesz semmi probléma, esetleg egy kicsit megy majd a gyerkőc hasa, ha érzékenyebb. De nem hinném. Ha aggódsz nagyon, inkább kérdezd meg a védőnőt vagy a gyerekorvost. Ők lehet, hogy jobban megnyugtatnának. :)

2011. jan. 26. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a 13 hósnak sem forralom már. A teafiltert langyos vízben (csapvíz)kiáztatom, inni azt az ásványvizet kapja, amit mi is iszunk.
2011. jan. 26. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!