Anyu nem enged meg semmit. Még azt, hogy MAJD az új hobbim miatt Pécsre járjak be. Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Mindig is ilyen kockulos lány voltam/vagyok. Mert egy unalmas városban lakok és nincs itt semmi és nem is volt hobbim. Aztán megláttam you tube-on ilyen gördeszkás videókat,és nagyon megtetszettek,már régebben is vonzódtam az ilyen extrém sportokhoz,de mivel itt nincs semmi lehetőség ilyenre ezért nem is kezdtem el sportolni ilyeneket. Mondtam anyunak,hogy a zsebpénzemből szeretnék venni egy gördeszkát,mert én azt a sportot szeretném űzni.Erre mondta,hogy esni meg kelni fogok.Mondtam majd meg próbálok vigyázni,de ez amúgy is ezzel jár.Kérdezte,hogy hol fogok gördeszkázni hiszen ebben a városban nem nagyon van rá lehetőség. Mondtam,hogy szerzek deszkás barátokat és bemegyek Pécsre a gördeszka parkba. Erre anyu leszegezte,hogy szó sincs róla.. :( Amúgy Pécs tőlem,épp hogy 20km-re van.. Szeptemberben leszek 16 éves és anyu még ezt se engedi meg. Mit tegyek?:/ Egész életemben én sem rohadhatok ebben a városban.. Más lányt aki itt lakik azt be engednek Pécsre,csak engem nem...2011. jún. 26. 18:22
1/32 A kérdező kommentje:
*se
2011. jún. 26. 18:23
2/32 A kérdező kommentje:
*15/L
2011. jún. 26. 18:25
3/32 anonim válasza:
20km az nem sok.Biztos valamiért nem bízik benned.De a főbb oka az hogy fél nagyon nem pedig a gördeszka az oka.
4/32 anonim válasza:
mark86
Deszkázz ott 2 évig,utána azt csinálsz amit akarsz.
(ha nem tudod vele megbeszélni nem tudsz jobbat)
5/32 anonim válasza:
tényleg elég veszélyes a gördeszkázás nem csoda ha anyud nem örül neki senki se akarja hogy azzal hívják fel hogy kórházban van a gyereke.Elsőre ilyen veszélyes hobbit választani....
6/32 anonim válasza:
Nem lehet, hogy anyukád félt? Nem tudom, hogy van-e apukád, de ő megengedné? Mert akkor ő megbeszélhetné vele a dolgot. Ha megmondod, hogy kikkel, merre mész, mikor jössz haza szerintem nem lehet vele gond. Még azt se mondhatja, hogy drága Pécsre járni, én is 20km-re lakom 1400Ft a havi diákbérlet. A gördeszkázást nagyon gondold meg mielőtt saját deszkát vennél, előbb nem ártana kipróbálni másét, hogy biztos, hogy te akarod-e ezt.
Persze mondd anyukádnak, hogy megfelelő védőeszközöket is vennél, bukósisakot, térd és könyökvédőt esetleg csuklóvédőt.
7/32 A kérdező kommentje:
Anyu most azt mondta,hogy azért nem akar beengedni mert,hogy ott csak fiúk vannak.. Az meg a másik,hogy még itthon se enged le a városba... Pedig okot nem adtam rá,hogy ne bízzon meg bennem. Amúgy meg görkorizásnál is estem elég nagyokat+mikor bicajozni tanultam akkor is..
2011. jún. 26. 18:32
8/32 A kérdező kommentje:
Apu azt mondta,hogy ő megengedné,de akkor tényleg időben érjek haza és kóboroljak el.Anyu folyton félt..:/
2011. jún. 26. 18:34
9/32 A kérdező kommentje:
*ne
2011. jún. 26. 18:35
10/32 A kérdező kommentje:
Azt meg persze,hogy mondtam,hogy védőfelszereléseket is vennék.. Azért én se bolondultam meg..
2011. jún. 26. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!