Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu nem enged meg semmit....

Anyu nem enged meg semmit. Még azt, hogy MAJD az új hobbim miatt Pécsre járjak be. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Mindig is ilyen kockulos lány voltam/vagyok. Mert egy unalmas városban lakok és nincs itt semmi és nem is volt hobbim. Aztán megláttam you tube-on ilyen gördeszkás videókat,és nagyon megtetszettek,már régebben is vonzódtam az ilyen extrém sportokhoz,de mivel itt nincs semmi lehetőség ilyenre ezért nem is kezdtem el sportolni ilyeneket. Mondtam anyunak,hogy a zsebpénzemből szeretnék venni egy gördeszkát,mert én azt a sportot szeretném űzni.Erre mondta,hogy esni meg kelni fogok.Mondtam majd meg próbálok vigyázni,de ez amúgy is ezzel jár.Kérdezte,hogy hol fogok gördeszkázni hiszen ebben a városban nem nagyon van rá lehetőség. Mondtam,hogy szerzek deszkás barátokat és bemegyek Pécsre a gördeszka parkba. Erre anyu leszegezte,hogy szó sincs róla.. :( Amúgy Pécs tőlem,épp hogy 20km-re van.. Szeptemberben leszek 16 éves és anyu még ezt se engedi meg. Mit tegyek?:/ Egész életemben én sem rohadhatok ebben a városban.. Más lányt aki itt lakik azt be engednek Pécsre,csak engem nem...
2011. jún. 26. 18:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Sziaa! Hasonlítunk :D

Én 15 évesen kezdtem járni egy pécsi fiúval, de anyukám engem sem engedett el hozzá. Szóval nem vagy vele egyedül. Én mindig hazudtam, hogy barátnőmnél alszom, ott töltöm a hétvégét..stb. Hát ezt nem ajánlom. :D

A másik, hogy nekem is volt 16 évesen gördeszkátakarok korszakom :D Meg is kaptam, az elején még eljárogattam, deszkázgattam, aztán egyszer sikerült egy lejtőn akkorát esnem, hogy a tenyeremről a könyökömről a térdeimről és az oldalamról is lejött a bőr. Elájultam. :S :D Ömlött a vér az oldalamból, kint volt a húsom és még a mai napig meg van a nyoma, és bár nem nagy nem valami szép, ráadásul voltam vele orvosnál, és azt mondták, hogy ezt csak lézeres kezeléssel tudnák eltűntetni, de úgy is maradna nyoma.. szóval nekem 1 évig tartott a gördeszkás korszakom. Emiatt abba hagytam, nem is hiányzik. Tudtam volna élni nélküle :D És már bánom is a heg miatt. :D

Szóval jól gondold meg, hogy mennyire akarod, lehet csak fellángolás, nem könnyű sport.. és csak így ide oda gurulgatni bárhol lehet, nem kell hozzá Pécs.. vagy mire megtanulsz már egy-két trükköt otthon, addigra anyukád is elenged. ^^

18/L

2011. jún. 26. 18:38
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el otthon gyakorolni. Mire olyan szintre jutsz, hogy már biztosan nem elég az otthoni pálya, addigra el fog engedni :)
2011. jún. 26. 18:40
 13/32 anonim ***** válasza:
És valamilyen másik sport nem érdekel esetleg ami kevésbé veszélyes? :) vagy anyud oda se engedne el?
2011. jún. 26. 18:42
 14/32 A kérdező kommentje:
Hát őszintén nem. Anyu annyira túlzásba viszi a féltés dolgot,hogy akárhova megyek már hívogat vagy jön utánam. Ha nem öt perc múlva jövök a boltból mert tömeg van akkor már elkezd fantáziálni,hogy mi van velem.. Már többen megmondták neki,hogy ezt nem csinálhatja örökké azért nem 10éves vagyok,hogy nem tudok magamra vigyázni eléggé ha elmegyek valahová. Pedig tényleg nincs oka arra,hogy ennyire ne bízzon meg bennem. Mert sosem lógok a suliból,nem bukdácsolok,nem bandázok,nem cigizek,nem drogozok,nem iszok. Itthon vagyok punnyadok a gép előtt meg takarítok ennyi..
2011. jún. 26. 18:46
 15/32 anonim ***** válasza:
Áruld el,hogy hogyan lehet egy város unalmas!?
2011. jún. 26. 18:49
 16/32 anonim ***** válasza:
Csak nem te is komlói vagy? Mert ez elég unalmas hely....
2011. jún. 26. 18:50
 17/32 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nincs itt semmi. Játszótér van a kisebb gyerekeknek,de az is félig van meg. Ilyen kis boltok+kínai van.. Pálya a suli mögött ami magán terület és elzavarnak onnan a rendőrök.. Focipálya ami épp,hogy füves.. Ennyi..
2011. jún. 26. 18:51
 18/32 A kérdező kommentje:
De kocsma az javában van...
2011. jún. 26. 18:51
 19/32 A kérdező kommentje:
Utolsó honnan találtad ki?:D Csak nem te is Komlói vagy?:O
2011. jún. 26. 18:52
 20/32 anonim ***** válasza:
30%
Én sem engednélek el. Anyud helyesen cselekszik. Törődj bele, hogy még kicsi vagy, maradj nyugton a se.ggeden, majd amikor kinőtted ezt az "eztakarok-aztakarok" korszakot, akkor elmehetsz, kb 20 éves korod körül, mert a 18 év is veszélyes még, akkor szokták kitalálni, hogy ők felnőttek és belemennek minden hülyeségbe. 15 évesen pedig bőven gyerek vagy.
2011. jún. 26. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!