Anyu nem enged meg semmit. Még azt, hogy MAJD az új hobbim miatt Pécsre járjak be. Mihez kezdjek?
Sziaa! Hasonlítunk :D
Én 15 évesen kezdtem járni egy pécsi fiúval, de anyukám engem sem engedett el hozzá. Szóval nem vagy vele egyedül. Én mindig hazudtam, hogy barátnőmnél alszom, ott töltöm a hétvégét..stb. Hát ezt nem ajánlom. :D
A másik, hogy nekem is volt 16 évesen gördeszkátakarok korszakom :D Meg is kaptam, az elején még eljárogattam, deszkázgattam, aztán egyszer sikerült egy lejtőn akkorát esnem, hogy a tenyeremről a könyökömről a térdeimről és az oldalamról is lejött a bőr. Elájultam. :S :D Ömlött a vér az oldalamból, kint volt a húsom és még a mai napig meg van a nyoma, és bár nem nagy nem valami szép, ráadásul voltam vele orvosnál, és azt mondták, hogy ezt csak lézeres kezeléssel tudnák eltűntetni, de úgy is maradna nyoma.. szóval nekem 1 évig tartott a gördeszkás korszakom. Emiatt abba hagytam, nem is hiányzik. Tudtam volna élni nélküle :D És már bánom is a heg miatt. :D
Szóval jól gondold meg, hogy mennyire akarod, lehet csak fellángolás, nem könnyű sport.. és csak így ide oda gurulgatni bárhol lehet, nem kell hozzá Pécs.. vagy mire megtanulsz már egy-két trükköt otthon, addigra anyukád is elenged. ^^
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!