A 14 éves lányomat becsületsértésért vádolják az iskolában. Milyen büntetésre számíthatunk? (Lent. )
Figyelt kérdés
Válófélben vagyunk a férjemmel, eléggé problémás időszak nekünk és a gyerekeknek is (veszekedések, stb..). A lányomnak vannak furcsa dolgai, mióta megváltozott az életünk. Az egyik tanárját a Facebook-on sértegette állítólag, ezért behívattak az iskolába. Nem tudom mire számíthatok.2011. jún. 25. 22:11
32/36 A kérdező kommentje:
Igazából az iskola rendőre beszélt leginkább. Megemlítette Tökölt.., a felfüggesztett szabadságvesztést, pénzbüntetést. De elküldhetik a jegyzőkönyvet a középiskolába, ahova megy továbbtanulni..Sőt, gerinctelen "féreg"-nek nevezte, amiért így viselkedett a tanáraival szemben.
2011. jún. 29. 21:46
33/36 anonim válasza:
Ha nem indiszkrét kérdés, azt megírnád nagyvonalakban, hogy mágis mit írt ki facebookra, amiért így kiakadtak? Mert az durva, hogy simán férgezhetik a diákot a sulirendőrök meg a tanárok... és az a gond, hogy ez nem ritka (anyukám iskolaorvos, és olyan sztorikat hallottam a tanárokról... fogja is fjeét anyukám, hogy az ország értelmiségijeinek tartott emberek hogy lehetnek ennyire primitívek és gyerekgyűlölők... komolyan képesek voltak azért duzzogni, amiért az egyik suliban az igazgató hozott egy olyan szabályt, hogy a gyerekeket a tanáriban nem hívjuk hülyének, baromnak meg stb.-nek)
34/36 anonim válasza:
az durva...nem is tudom, szerintem rájuk borítottam volna az asztalt...
35/36 anonim válasza:
egy ilyen kis pitiáner szarságért ezt csinálni... nagyon erőltetett
36/36 anonim válasza:
Még mindig nem tudjuk mi volt kiírva. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!