Szerintetek jogosan érint ez engem ilyen rosszul?
A helyzet az, hogy van egy kapcsolatom, az utóbbi hetekben keveset tudunk találkozni, együtt aludni nem nagyon tudunk. Ugyanis én sem egyedül lakom egy szobában és ő sem. Ma lehetőségünk lenne nálam tölteni az éjszakát, mert végre egyedül alszom a szobámban. Szóltam neki, ha van kedve, jöjjön át. Ő azt mondta, ma nincs kedve sehova menni, mert pihenni szeretne, végre ő is egyedül lesz este otthon. Nekem ez nagyon rosszul esik, mert nem tudom mikor lesz újra alkalmunk együtt tölteni az éjszakát. Igaz, hogy pár nap múlva egy éjt vidéken töltünk, de ez nem rendszeres, mert pénzbe kerül, és nem állunk túl jól anyagilag.
Az az érzésem, hogy nem vagyok elég fontos neki.
Elnézést, kifelejtettem hogy szerdán 3 óra hosszát együtt voltunk, nappal.
De együtt kb. 2 hete nem aludtunk.
Tehát az egész kifogás.
Én felhívnám és felajánlanám, hogy átmegyek. Ebből minden kiderül...
Tudom, vannak akik kevesebbet találkoznak. De valószínűleg azért mert nincs lehetőségük. Nekünk most lett volna...
És sajnos ez így is lesz jó darabig. Ha alkalom lesz, akkor majd mindig jön az egyedül akarok lenni duma? Akkor ne mondja hogy jó lenne velem lenni, mert önmagát hazudtolja meg szerintem...
Ki a pasi? Ha te, akkor lehet hogy csak női gondjai vannak.
Bár ennyi nyavalygás mellett lehet, hogy menekül. (volt ilyen pasim, egy rémálom, mindenben csak a rosszat látta, hogy képzelem, hogy lemondok egy randit, szakítani akarok biztos, nem szeretem már, közben meg csak fájt a fejem, rosszul voltam, fáradt voltam, akármi, de ezt mondhattam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!