Szerintetek jogosan esik rosszul?
gimi 10. óta van párom, akivel nagyon jól megértjük egymást, amolyan egyből megtaláltuk egymást. család olyan 1-2 év után eléggé elfogadónak látszott...és mondjuk az is volt. Mostanában meg teljesen rendben van:) Van egy testvérem akinek első párkapcsolata 21 évesen lett, addig sehol, soha senki. Nálunk volt egy tendencia mindig is a testvérem favorizálására, de ebbe nem akarok belemenni igazából, már feldolgoztam...Na 21 évesen megismerte a barátját, aki külföldi (magyar). Ettől a perctől kezdve az egész család oda volt s vissza teljesen elvoltak...eljött karácsony a srác egyből ajándékot kapott a nagyszüleimtől (persze az én hátam mögött)...(az én párom 4 év alatt soha semmit...) a múlt héten meg ismét "csak úgy" ismét ajándék ment a srácnak..
nem vagyok féltékeny és nem sajnálom azt az ajándékot, de nagyon rosszul esik, hogy mindezt a hátam mögött intézik és hogy soha ilyen jellegű megmozdulás a párom fele nem történt...ez az "új fiú" meg még senki nem ismeri de már el van látva...
Egyébként a páromat kedvelik, legalábbis nincs gondjuk vele, sőt apukám nagyon szereti...
Az igaz, hogy amióta a csodagyerek megjelent azóta néha megkérdik a nagyszüleim, hogy az én párom, hogy van...Igazából a nagyszülők szintjén van ez, a szülők szintjén nem igazán. Nagymamámék még nem is ismerik de már 2-3X is meglepték...(végig megjátszva az egészet, hogy én ne tudjak róla, természetesen valaki elszólta magát:()
21-L
jogosan!
ez a helyzet nálunk is meg volt,csak az én páromat még családi összejövetelekre sem hívták meg, pedig állításuk szerint nem volt bajuk vele. Haragudtam mindenkire,mert még másnak a párját 1 hónap ismeretség után mindenhova elhívták ajándék meg kutya f.sza, az enyémet meg le se kakantották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!