Nem szeretnék se férjet, se gyereket! Normális ez?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 20:38
1/20 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős vagy. Ha 30on túl, nem normális, ha 30on innen, akkor ez még változni fog. Volt egy osztálytársam a középsuliban, aki kis férgeknek hívta a gyerekeket és gyűlölte a pasikat is. Most van 2 gyönyörű gyermeke és boldog házasságban él.
2/20 anonim válasza:
Van aki akar családot, van aki nem, ez normális. Nem vagyunk egyformák. Mondjuk én sem akartam családot sose.
25/L
3/20 anonim válasza:
Na, hajrá. Nem kell társadalmi elvárásokhoz alkalmazkodni. Vannak anyukámnak olyan diákjai, akiknél elgondolkodom, hogy vajon az a szülő megérdemelte-e, hogy legyen gyereke, mert hogy bánni vele nem tud...
4/20 anonim válasza:
Szerintem mindenki más és ezt így kell elfogadni. Nekem rokonom is van, aki úgy gondolkodott világ életében, mint te és sokáig nem bánta meg, de most már elmúlt 50 éves és csak más emberek gyerekeit fogta, a sajátját sosem...most már nagyon bánja, de vissza nem tudja csinálni. Nem mondom, hogy mindenki megbánja, ezt előre nem lehet tudni, el tudom képzelni, hogy egy ember az életében más dolgokra vágyjon, ha vannak igazi céljaid, akkor nem számít.
5/20 anonim válasza:
Azt nem írhatom, hogy nem normális, de hogy nem szokványos, az biztos.
Fogsz még változni! Nekem nincs gyerekem, de bármit megadnék érte hidd el!
6/20 anonim válasza:
A férj az még OK :), nade gyerek? Ha nincs gyerek, mi az élet értelme?
7/20 anonim válasza:
Mindennek oka van lehet hogy a múltba kéne kutatnod hogy mi is váltja ki belöled ezt az érzést.Hány éves vagy?
8/20 anonim válasza:
Hány éve vagy? A biológiai órád még lehetséges, hogy nem jól működik.Voltál te már igazán szerelmes?
9/20 anonim válasza:
Férjet akarok (már meg is van a jelölt), de gyereket soha! Ezt neki is megmondtam és elfogadta. Nincs az a pénz és nincs az a lángoló szerelem, amiért én gyereket szülnék erre a világra. Le lehet szólni, de valakinek egész egyszerűen nem való gyerek és én ilyen vagyok. Semmi értelme nem lenne megszülni egy gyereket, akivel aztán nem tudok bánni, normálisan nevelni.
10/20 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van. Aki tudja, hogy nem való neki gyerek, az ne erőltesse, mert azzal csak tönkreteszi egy ártatlan gyerek életét meg a sajátját is. Azt nagyon kevesen ismerik fel, hogy nem alkalmasak az anya szerepre, pedig hány ilyen ember van! Szerintem ha valaki tudja, hogy tényleg nem bírná, akkor jobb, ha nincs is neki, így nem a gyereke fog egy életen át szenvedni az alkalmatlan anyja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!