Van itt olyan anyuka aki úgy szült gyereket a férjének, hogy a férjét soha nem szerette és szerelmes sem volt belé?
Az a véleményem, hogy nem a férfinek szülünk, mert a gyermek nem tulajdona senkinek.
Akkor szüljön valaki, ha - akár férfivel, akár egyedül - biztosítani tudja a gyermek boldog gyermekkorát, és fel tudja nevelni szeretetben.
Az rendben van, hogy nem a férfinak szülünk, meg, hogy a legfontosabb, hogy biztosítva legyen a szeretetteljes légkör és életszínvonal. De...
De hol marad az, hogy egy gyerek két ember szerelmének gyümölcse? Én nem tudnék ilyen sekélyes és racionális módon gyereket vállalni. Darabszám meglegyen, meg ne fussak ki az időből.
öcsém igy született
anya második házassága csak azért volt,hogy legyen valakije,és minél hamarabb elköltözhessünk nagyimtól...kedves,rendes ember,szeretik egymást,de sosem volt szerelem
anyám már előtte is egy olyan ember után sóvárgott akicsak néhány lopott órára lehet az övé
elitélendő?
én nem itélem el,öcsém jó környezetben,szerető családban nő fel,sosem veszekszenek,én is kaptam egy pótapukát,de ő idősebb 15 évvel anyámnál,ő jól elvan a ház körüli munkákkal és öcsémmel
max a másik férfi fleeesége sérül ha kitudódik,de elég jól titkolják 10 éve,ugyse fog...
de nem egy követendő példa nekem...
Lehet, hogy ez az utolsó esélye, hogy gyermeke legyen. Nincs már ideje arra, hogy keressen valakit, akibe szerelmes, és vele vállaljon közös babát.
Én nem ítélem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!