Van itt olyan anyuka aki úgy szült gyereket a férjének, hogy a férjét soha nem szerette és szerelmes sem volt belé?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki mindenáron teherbe akart esni, mert "már hamarosan kiöregszik", "a nagyobb gyereknek testvér kell". Sierült is neki. Ami a szememben furcsa az az, hogy olyan férfinek fog szülni akit soha nem szeretett, meg is csalt (persze a pasi nem tud róla.) Mit gondoltok az ilyen gyerekvállalásról?2011. febr. 9. 11:52
21/29 anonim válasza:
Mégis megítéled! Ha a férje is gyereket akar és Ő is, miért akkora ocsmány dolog neked,hogy nem hatalmas szerelemben élnek? Mindenki boldog lesz együtt is és egymás mellett is! Nem csak azt a gyereket lehet ŐSZINTÉN szeretni aki boldog, szerelmes környezetbe születik!
22/29 anonim válasza:
ez a story más mint amit a kérdező feltett, legalábbis szerintem, csak itt az a másság, hogy ti már egyszer szeretetből voltatok együtt és nem kényszerből jöttél össze a pároddal, mert gyereket szerettél volna.te és a kérdező ismerőse között ég és föld nyi a különbség
23/29 A kérdező kommentje:
12:44 Nem akadok ki a storyn. Ez egészen más. Ahogy írták itt fentebb, te érzelmileg kötődtél, valaha nagyon szeretettétek egymást. Nem vágtad át a férjedet. Én is megtartanám a helyedben.
2011. febr. 9. 12:50
24/29 A kérdező kommentje:
12:47 A férj már nagyon nem akart, mert annak már van 2 kamasz gyereke az előző házasságából. A nő akarta annyira, aztán a férfi "ám legyen" alapon belement. Nekem nem fáj, hogy mondjuk az a kicsi (aki semmiről nem tehet) majd jólétben fog élni. Nem az volt a kérdésem, hogy a gyerekkel mi lesz.
2011. febr. 9. 12:52
25/29 anonim válasza:
12:44 És az én gyerekemnek mivel lesz jobb sorsa?
26/29 anonim válasza:
12:44 Előző hsz. sztornó, mert úgy látom, hogy téged nem a gyerek sorsa érdekel. Bocs, hogy közbeszóltam
27/29 anonim válasza:
12:47-es vagyok, a 12:44-es hozzászólására írtam csak elfelejtettem kiírni.
28/29 anonim válasza:
Manapság nem lehet eldöneni kik a nagyobb r*bancok akik az utcán álnak pénzért vagy akik férjhez mennek pénzért...
29/29 anonim válasza:
Ti úgy szidjátok azt a valakit, hogy nem is tudjátok ki, és mi is van a háttérben, és mi a valóság alapja a kérdésnek! De mert valaki azt mondta,h pénzért ment férjhez és önös érdekből szül máris rib@nc.....:S Csodálatosan makulátlanok vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!