Van itt olyan anyuka aki úgy szült gyereket a férjének,
hogy a férjét soha nem szerette és szerelmes sem volt
belé?
nem lehet,h totál irigy vagy? :)
Miért fáj az neked, ha szül? Nyilván aki ennyire gyereket akar és aggódik,h kimegy az időből nem azért szül,h több legyen a családi és imádni fogja a gyerekét!!! És attól, mert nem szerelmes a férjébe még az apa is fogja a gyereket szeretni! Két ember akármilyen kapcsalata sem befolyásolja, mennyire szeretik a gyereküket!!
Neked egyébként van gyereked? Mert ha van, tudnod kéne! Ha nincsen akkor meg nem tudod miről beszész!
2011. febr. 9. 12:22
12/29 A kérdező kommentje:
Igen, van gyerekem és nem érdekből, nem biológiai óra miatt, meg nem darabszám miatt szültem, hanem mert vágytam egy közös babára a férjemmel akit szeretek. Nem irigykedem rá, csak megdöbbent, hogy valaki úgy szül gyereket, hogy a gyerek apja nem más neki, csak az életszínvonala biztosításának záloga. De, ezek szerint ebben nincs is semmi kivetnivaló.
Hallottál már bérapáról? Azokat is "meglincselnéd"? És akik úgy fogadnak örökbe,hogy nincsen párjuk? Csak úgy egyedül vannak, mégis vágynak gyerekre? Kicsit álszentnek tartalak!
2011. febr. 9. 12:32
14/29 A kérdező kommentje:
Aki bérapától esik teherbe vagy aki örökbe fogad, az elvileg nem vágja át a férjét akivel úgy döntenek, hogy ezeket a megoldásokat választják.
Engem a lelki oldala érdekelt az egészben. Hogy egy pasit, csak anyagilag kihasználni, meg gyereket csináltatni magadnak, miközben mással kavarsz a háta mögött.
De ez a világ úgy néz ki olyan erkölcstelen, hogy még én kapok érte a fejemre, hogy meg mertem kérdezni. :)
ha nem szereti,akkor hogy tud mellette élni????!! :S én nem tudnám ezt csinálni, egyrészt azért mert bűntudatom lenne hogy olyasmit titkolok el vagy rejtegetek amivel a másikat megbántom, másrészt meg én sem tudnám elviselni hogy ha hazudoznak nekem és a "vagyonomból kiforgatnak" mert sok pénzem van és ezért lenne egy házasság... jesszuss...
kedves kérdező szerintem hagyd az ismerősödet, majd alakítja az ő kis életét ahogy akarja..minél jobban beleavatkozol annál nagyobb k@kiban leszel te is.
Nem ítélem el, csak ahány ember annyi "szokás"="felfogás"
2011. febr. 9. 12:36
Ha már nem csalja a férjét, és tudja értékelni annak szeretetét, ragaszkodását és hogy mindent megkap tőle, akkor semmi kivetne való nem lehet a döntésében.
2011. febr. 9. 12:36
Kedves kérdező! Szerintem üljél az erkölcsös családod melegében és ne nézzél szét a csúnya világban és főleg ne kérdezzél,mert a csúny emberek még a végén azt mondanák neked, hogy: NE ÍTÉJ, HOGY NE ÍTÉLTESS!!!
2011. febr. 9. 12:38
18/29 A kérdező kommentje:
Én hagyom. :) Nem avatkozom semmibe, csak ma eszembe jutott ez és gondoltam felteszem a kérdés. Ahány ház, annyi szokás, vagy ahány ember annyi féle. Biztos vannak ilyen nők is, akik tudnak számításból, hazugságban élni valaki mellett, még gyereket is szülni neki és vannak biztosan sokan olyanok is, akik erre képtelenek lennének. (én az utóbbi vagyok)
19/29 A kérdező kommentje:
13:38 Hála Istennek, tiszta a lelkiismeretem. Nagyon jó érzés, hogy nincs titkolnivalóm a férjem előtt és más emberek előtt sem. Felszabadító érzés, hidd el.
Első vagyok. Biztosan ki fogsz akadni az én sztorimon is: a férjemmel évek óta gyereket akartunk, már lombikon is voltunk, nem jött össze. Kb. fél éve megromlott a kapcsolatunk, elköltözött, január elején visszajött, próbáljuk meg újra és ha hiszed, ha nem, rögtön az első nap, spontán teherbe estem - nyilván azért nem védekeztünk, mert egyikünk sem számított rá. Ezek után a férjem megijedt, szerinte mégsem működne a kapcsolatunk, vetessem el. Most ott tartunk, hogy elköltözött, el akar válni. Én nem fogom elvetetni a babát. 30 éves elmúltam, sok évig nem jött össze és most csak azért fosszam meg magam a gyerekvállalás örömeitől, mert van egy férjem, aki azt hiszi, hogy a havonta változó érzései miatt dönthet mások jövője felett? És ha soha többet nem lehet gyerekem?
2011. febr. 9. 12:44
Kapcsolódó kérdések: