Vagy mártír szülő vagy rossz szülő? 25/N (többi lent)
Figyelt kérdés
Minden szülő elöbb-utóbb megfásul munka.gyerekek háztartás.Hogy van ez?Semmire nincs ezek mellett idő.Főleg a gyerekek igényelnének többet.A párom is rengeteget segít
szavam nem lehet.Két gyerekünk van.Csak soxor érzem,hogy szélmalomharcot vívok.Dolgozunk mind a ketten teljes munkaidőben.Tehát csak két véglet van? vagy csak nekem esik nehezemre helyt állni?
2011. jún. 22. 12:15
11/13 anonim válasza:
Húzd meg a határt. Mi is dolgozhatnánk napi 2 órával többet és akkor keresnénk több pénzt. Nem kell. Inkább csinálok egy jó grillezést a kertben haverokkal, vagy elmegyek színházba, vagy a gyerekekkel valahová.
12/13 anonim válasza:
Meg kell találni az életben az arany középutat. Néha ki kell kapcsolni, kapcsolódni, hogy utána újra menjen a szekér. Ilyen az élet. Az én lányom 3 éves, így én is benne vagyok, munka, család, másodállás. De nem is akarok panaszkodni, hiszen boldog vagyok a családommal. Egyedül a munkám olyan, hogy ha tehetném, a másodállást cserélném le és az lenne a főállásom, de jelenleg még nem tudom, talán később.
13/13 anonim válasza:
a gyerekeket le lehet passzolni egy jó kis nyaralásra a nagyiékhoz is :D én is így voltam vele, télen-nyáron.
mindenki jól járt, imádtam velük lenni, ők imádták, h ott vagyok, betöltöm nyüzsivel a házat :)
anyum nyugodtan tudott melózni, nem kellett miattam rohannia sehova, nem tett be borzasztó "kiképzőtáborokba", ahol unalmasak a programok, és moslék kaja van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!