Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy parancsoljak rá a barátnő...

Hogy parancsoljak rá a barátnőmre?

Figyelt kérdés

Mához egy hétre fog hozzám költözni végleg, eddig otthon lakott, a helyzet az hogy fogalma nincsen a konyhai életről igazi cicababa, mikor hosszabb napokat itt volt annak reményében hogy majd fog nekem finomat főzni, abból se lett semmi csak kis tészta meg ilyen semmi kaják amik épp arra elengedők hogy ne haljak éhen de azért egyek valamit

Álljak oda vele és csináljuk együtt a főzést? Neki teljes napjai lesznek rá hogy gyakoroljon, mert csak én keresem a pénz és bőven elég magunkra és a házra

Nálatok is jelen volt ez hogy a főzés nem igen ment a nőnek?

24 éves srác és 22 éves lány

2011. jún. 20. 18:52
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos úgy alakult, hogy én is itthon vagyok és a párom dolgozik. de nekem az anyám azt tanította, hogy egy család meg egy háztartás attól működik, ha a nő tesz érte. azért van sajnos annyi elvált pár, meg degenerált család, mert a nők elfelejtették, hogy mi a feladatuk. persze az, hogy a férfi segít-e, az meg megint egy másik nőn, az anyján múlik, hogy hogyan nevelte, mit látott otthon. rám soha nem kellett rám parancsolni, hogy főzzek, mert nekem alap volt.
2011. jún. 21. 14:27
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

"azért van sajnos annyi elvált pár, meg degenerált család, mert a nők elfelejtették, hogy mi a feladatuk"

Helyesbítenék. A férfiak és a nők is elfelejtették, hogy mi a "dolguk".

2011. jún. 21. 14:34
 53/55 anonim ***** válasza:
4%

A kérdésedre válaszolva, így:

Asszony, ott a tuzhely, látod, az a te helyed.

2011. jún. 21. 17:53
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Asszony, ott a tűzhely, látod, az a te helyed.Meg Feladat.Nekem egyszer mondta férfi hogy feladatom,meg a helyem,rúgtam ki páros lábbal.Majd ha kedvem van csinálom,de nem a kötelességem,a férfiak eléfelejttek férfiak lenni,és tuskokká váltak,akiknek a nő csak háztartásirobotnak,és szexuális segédeszköznek kell sajnos.
2011. jún. 21. 21:13
 55/55 anonim ***** válasza:

"...mert némelyik pasi azért mert pénisze van azt hiszi felsöbbrendű,pedig a legtöbb mai pasi egy anyuci kedvence aki azt hiszi a felesége az anyukája potléka lesz."

Ez szerintem tökre így van! Az ilyeneket nem is nevezném férfinak, hál' istennek én még nem akadtam ilyennel össze de azonnal ki dobnám...

Az persze teljesen más, ha egy kapcsolatba a felek beosztják egymás között a házimunkát, de az szánalmas ha egy pasi annyira lusta hogy mindent a nőtől vár el..

2011. jún. 22. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!