Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy parancsoljak rá a barátnő...

Hogy parancsoljak rá a barátnőmre?

Figyelt kérdés

Mához egy hétre fog hozzám költözni végleg, eddig otthon lakott, a helyzet az hogy fogalma nincsen a konyhai életről igazi cicababa, mikor hosszabb napokat itt volt annak reményében hogy majd fog nekem finomat főzni, abból se lett semmi csak kis tészta meg ilyen semmi kaják amik épp arra elengedők hogy ne haljak éhen de azért egyek valamit

Álljak oda vele és csináljuk együtt a főzést? Neki teljes napjai lesznek rá hogy gyakoroljon, mert csak én keresem a pénz és bőven elég magunkra és a házra

Nálatok is jelen volt ez hogy a főzés nem igen ment a nőnek?

24 éves srác és 22 éves lány

2011. jún. 20. 18:52
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

19:48-ra

Bocs, hogy elmondtam a véleményemet. Tilos talán?

Amúgy a kérdésre szorítkozva: "Hogy parancsoljak rá a barátnőmre?", a válasz: sehogy. Nem a tulajdona.

2011. jún. 20. 19:52
 42/55 anonim ***** válasza:
23%
nem tilos természetesen, csak nem ez volt a kérdés és úgy gondoltam ne ítélkezzünk. De nekem aztán tényleg mindegy:)
2011. jún. 20. 19:55
 43/55 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a barátnőd egyértelmű lenne a számomra,hogy a házimunkát megcsinálom,hiszen nem dolgozok,és a párom mikor hazajön nem pizzát szeretne enni. Szerintem a barátnőd fel fogja érni ésszel,de ha nem, ajándékozz neki szakácskönyvet,és szimplán mond el neki,hogy szeretnéd,ha a kedvedben járna és mindig egy finom ebéddel vagy vacsorával várna. Felnőtt emberek vagytok,akik most fognak összeköltözni. Szerintem meg tudjátok oldani. Viszont ha az a tipikus plázacica,nem hiszem,hogy főzni fog neked.:S Tényleg első dolga az lesz,hogy bejárónőt vetet fel.:) A stílusodból ítélve szerintem te is ezt gondolod a saját barátnődről.
2011. jún. 20. 20:12
 44/55 TOMAtm ***** válasza:
11%

bmeg olvasom ezt a sok marhaságot,h ilyennek énse főznék stb stb. pont ez az amiért ez a kérdés megszületett,mert már akkora királynak érzik magukat a mai nők h főzni sem hajlandóak,meg általában semmire se hajlandóak.és nem az van h most nincs kedve hanem soha egyszer sem csinált ilyent(és nem is akar),nem arról h egyszer nem főz.

annak meg aki azt írta h gáz barátnőim lehettek üzenem,h nem a kinézetükkel volt a gond,és azért is repültek mind mert rájöttem milyenek igazából(tudod nem úgy mutatkoztak be h 'hello egy lusta egoista hülyep*csa vagyok').tehát ez őket minősíti nem engem,és az h nekem szólsz be miatta meg nem minősít mást csak téged,meg a 'fajtáddat'.

2011. jún. 20. 20:23
 45/55 anonim ***** válasza:
74%
"üzenem,h nem a kinézetükkel volt a gond" Sejtettem, hogy nem azzal volt a gond. Amúgy elmesélném neked, hogy annak ellenére, hogy 19 éves vagyok, az egész háztartást egyedül vezetem, és nem azért, mert a barátom rám parancsolt, hanem mert szerintem ez alap. Szóval most kicsit mellélőttél drága barátom.
2011. jún. 20. 20:28
 46/55 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld én szoktam páromnak főzni,ő is nekem,megosztjuk,10 éve velem van,de nem ilyen stilusban beszél rólam. Nem a főzéssel van itt gond,hanem a parancsolással,mert némelyik pasi azért mert pénisze van azt hiszi felsöbbrendű,pedig a legtöbb mai pasi egy anyuci kedvence aki azt hiszi a felesége az anyukája potléka lesz.
2011. jún. 20. 20:29
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Talán, ha elejében megkérnéd rá, hogy segítsen neked elkészíteni egy-egy kaját, amit szeretsz, aztán együtt megcsinálnátok, legközelebb pedig, mikor mész dolgozni, megjegyeznéd, hogy milyen éhes vagy rá és mennyire jó lenne, ha ezzel várna haza, szívesen megcsinálná.
2011. jún. 20. 21:39
 48/55 anonim ***** válasza:

1. Kíváncsi vagyok arra, hogy aki szerint a nő főzzön, ha úgyse csinál semmit (amivel egyébként teljesen egyetértek), hányan bólogatnának az ellenkezőjére is. (Ha a nő dolgozik egész nap, a pasi meg otthon ül, akkor főzzön a nőnek.)

2. Igen, a főzés kreatív dolog. Az én anyukám mesterien főz, és mindig olyan dolgokat talál ki, hogy megőrülök. Sokszor állt mellettem, és csak mondta, hogy mit csináljak, mégsem volt ugyanolyan. Anyu szerint szívvel kell csinálni. Szerintem meg a főzés a legunalmasabb dolog a világon. Inkább nézem, ahogy a fű nő.

3. Az egyedülálló férfiak rövid határidőn belül elhaláloznak? Valahogy képesek ellátni magukat, amikor nincs barátnőjük, nem?

2011. jún. 20. 22:59
 49/55 napietus ***** válasza:
22:59, igen, különbözőek vagyunk. nekem pl. van bejárónőm évek óta (otthon is volt), mindent rábízok nyugodt szívvel, még a bevásárlást is (utálok vásárolni, csak ruhákat veszek magam, mert azt muszáj), de a főzést nem engedem ki a kezemből. én egyszerűen élvezem ezt :) érdekes, mert ő meg azt mondja (a bejárónő), hogy ő bármit megcsinál szívesen, vasalni kifejezetten szeret, de főzést, azt nem vállana semmi pénzért, mert utálja. én meg nem értem, hogy lehet a főzést utálni, a vasalást meg szeretni. dehát ez van. különbözőek vagyunk :)
2011. jún. 20. 23:05
 50/55 anonim ***** válasza:

22:59

Ez tetszik :)

2011. jún. 20. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!