Hogy parancsoljak rá a barátnőmre?
Mához egy hétre fog hozzám költözni végleg, eddig otthon lakott, a helyzet az hogy fogalma nincsen a konyhai életről igazi cicababa, mikor hosszabb napokat itt volt annak reményében hogy majd fog nekem finomat főzni, abból se lett semmi csak kis tészta meg ilyen semmi kaják amik épp arra elengedők hogy ne haljak éhen de azért egyek valamit
Álljak oda vele és csináljuk együtt a főzést? Neki teljes napjai lesznek rá hogy gyakoroljon, mert csak én keresem a pénz és bőven elég magunkra és a házra
Nálatok is jelen volt ez hogy a főzés nem igen ment a nőnek?
24 éves srác és 22 éves lány
Sajnos én nem tudok főzni, nem tudom, hogy mit fog szólni hozzá a leendő párom, ha lesz. De ha "rámparancsol" elküldöm melegebb éghajlatra! Ha elvárás lesz, biztos, hogy nem fogok vacakolni ezzel.
Egyébként miért halsz éhen? Ha épp nem főz egy kis tésztát, vagy nincs barátnő, akkor éhenhalsz?
Én úgy veszem észre, hogy itt sokan nem látják a fától az erdőt.
Majd' mindenki azt ajánlgatja, hogy főzzenek együtt stb., DE!
Nekem a srác kommmentjeiből nagyon nem az jön le, hogy szeretné ezt a lányt. Ráparancsolni, csiszolgatni, idomítani? Miről beszélünk? Neked egy dekoratív használati tárgy kell, vagy egy társ?
Kettő: nagyon-nagyon rossz ötlet, hogy nem dolgozik a lány, mert így csak kiszolgáltatottá válik, aztán később meg majd joggal érzed úgy, hogy parancsolgathatsz neki, mivel te keresed a pénzt. Ha mást nem, legalább részmunkaidőben dolgozzon, hogy hasznosnak érezze magát, ne csak egy eltartottnak. Főleg, hogy nem a feleséged. Harmadszor: ha te dolgozol, ő pedig nem, akkor joggal várhatod el, hogy igenis végezze el a házi munkát, amibe a főzés is beletartozik.
19:41
A kérdésfeltevés eleve úgy indul, hogy hogyan _parancsoljon rá_, hát én nem tudom, ez lehet hogy 200 éve normálisnak számító megfogalmazás volt nőkkel kapcsolatban, de manapság a kutyáknak szoktak parancsolni a kiképzőben.
Ezt meg lehetett volna úgy is kérdezni, hogy "szeretném hogy jól főzzön a barátnőm, mit tegyek?".
Egyébként meg a kérdező azt hiszem a második oldalon kommentben is leírta, hogy ő "ki akarja csiszolni a barátnőjét".
Ez a stílus azért, izé, szóval csiszolandó :) azt majd biztos a lány fogja csinálni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!