Mához egy hétre fog hozzám költözni végleg, eddig otthon lakott, a helyzet az hogy fogalma nincsen a konyhai életről igazi cicababa, mikor hosszabb napokat itt volt annak reményében hogy majd fog nekem finomat főzni, abból se lett semmi csak kis tészta meg ilyen semmi kaják amik épp arra elengedők hogy ne haljak éhen de azért egyek valamit
Álljak oda vele és csináljuk együtt a főzést? Neki teljes napjai lesznek rá hogy gyakoroljon, mert csak én keresem a pénz és bőven elég magunkra és a házra
Nálatok is jelen volt ez hogy a főzés nem igen ment a nőnek?
én tudtam főzni mikor férjhez mentem, de anyósomtól sokat tanultam még hozzá. ne "parancsolj rá", inkább beszélgess vele ilyenekről, a főzés egy kratív tevékenység, csinálni is jó, nemcsak a végeredmény :) van egy csomó főzőcskés blog a neten is, olvasgassatok. Te tudsz egyébként főzni? mert akkor sokat segíthetnél, hogy ne a saját kárán kelljen tanulnia...
2011. jún. 20. 18:57
3/55 napietus válasza:
*kreatív
4/55 TOMAtm válasza:
hát haver én magamra főzök,mert az a tuti.de komolyan a mai csajoknak nem tanítják meg a főzést vagy csak nem érdekli őket.volt pár csajom,de ha a kaja került szóba mosolyogtak és azt mondták h inkább üljünk be valahova vagy rendeljünk valamit.
szerintem vegyél neki egy szakácskönyvet,mikor hozzádköltözik finoman lepd meg vele és teddd hozzá h bekarikáztad h miket szeretsz.mást nem kell mondani(lehet h pár napig nem lesz szex,a csajok szeretnek ezzel büntetni).
5/55 napietus válasza:
egyébként 29 vagyok, 14 évesen tanultam főzni, így mikor 27 évesen férjhez mentem, már elég jól tudtam. de ehhez apámnak elég sok félresikerült "próbálozásomat" kellett megennie, mondta is mindig, jó a férjemnek, ő már csak az eredményt látja :)
2011. jún. 20. 18:59
6/55 anonim válasza:
Ha szeret enni egy-két hét hónap alatt belejön, ha nem akkor sajnos később sem lesz jobb szakács.
Vegyél neki szakácskönyvet ajándékba és dicsérd a főztjét akkor is ha annyira nem jó.
2011. jún. 20. 19:01
7/55 anonim válasza:
Komolyan mind ilyen primitívek vagytok? Neked kérdező nem kell ráparancsolni, hanem meg kell kérni, hogy ha úgyis egész nap itthon van, csinálja. Már ha nem alap neki, ha már eltartod. Az utolsónak meg csak annyit, hogy elég gáz nőid lehettek, ha azzal büntettek, hogy nincs szex. Kétszámjegyű itt egyáltalán az átlag IQ?
8/55 anonim válasza:
Ha tudsz főzni, főzzetek együtt. Sokkal élvezetesebb ha ketten készítitek el a vacsit, vagy ebédet. Kezdjetek egyszerűbb, gyorsabb receptekkel és minden menni fog, persze ha érdekli egyáltalán a főzőcske.
Ha ráparancsolsz csak az ellenkezőjét éred el vele és lehet hogy lesz@rja az egészet.
9/55 anonim válasza:
Bocs, azóta már írtak TOMAtm-ek szólt. 19:01-es
2011. jún. 20. 19:02
10/55 napietus válasza:
ja, azt nem is mondtam, hogy azt ne várd, hogy rögtön lekoppintja a Gundel étlapját :) de mindegy, mit főz, ha egy tojásrántottát, azt is dícsérd meg, hogy finom, a sikerélmény motiválni fogja, ne vedd el a kedvét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!